Esmerke Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #11 OnurTAŞ dedi: Dalga geçmiş herhalde. Genişletmek için tıkla... Ne dalgası, arkadaş monitörü komple masaüstü bilgisayar zannediyor. 3000 TL Masaüstü bilgisayar için marka tavsiyesi Şunu almayı düşünüyorum ama masaüstü bilgisayar tavsiyesi olan var mı? Hem oyun hem ders marka resim yeterlidir. www.technopat.net
OnurTAŞ dedi: Dalga geçmiş herhalde. Genişletmek için tıkla... Ne dalgası, arkadaş monitörü komple masaüstü bilgisayar zannediyor. 3000 TL Masaüstü bilgisayar için marka tavsiyesi Şunu almayı düşünüyorum ama masaüstü bilgisayar tavsiyesi olan var mı? Hem oyun hem ders marka resim yeterlidir. www.technopat.net
SalihCinar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.816 Makaleler 5 Çözümler 23 13 Aralık 2020 #12 Esmerke dedi: Ne dalgası, arkadaş monitörü komple masaüstü bilgisayar zannediyor. 3000 TL Masaüstü bilgisayar için marka tavsiyesi Şunu almayı düşünüyorum ama masaüstü bilgisayar tavsiyesi olan var mı? Hem oyun hem ders marka resim yeterlidir. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Monitörü bilgisayar zannetmiyor. Monitör zaten bilgisayarın içerisinde.
Esmerke dedi: Ne dalgası, arkadaş monitörü komple masaüstü bilgisayar zannediyor. 3000 TL Masaüstü bilgisayar için marka tavsiyesi Şunu almayı düşünüyorum ama masaüstü bilgisayar tavsiyesi olan var mı? Hem oyun hem ders marka resim yeterlidir. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Monitörü bilgisayar zannetmiyor. Monitör zaten bilgisayarın içerisinde.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.186 Makaleler 3 Çözümler 194 13 Aralık 2020 #13 Karamurselee dedi: Bu olay 240Hz Monster monitörler içinde geçerli . Genişletmek için tıkla... Samsung sadece Çin'de üretim yapıyor ama Kore malıdır. Samsung'a kalitesiz diyen müthiş yorumcular da var.
Karamurselee dedi: Bu olay 240Hz Monster monitörler içinde geçerli . Genişletmek için tıkla... Samsung sadece Çin'de üretim yapıyor ama Kore malıdır. Samsung'a kalitesiz diyen müthiş yorumcular da var.
Esmerke Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #14 SalihCinar dedi: Monitörü bilgisayar zannetmiyor. Monitör zaten bilgisayarın içerisinde. Genişletmek için tıkla... Hocam, monitörün fiyatı 2,599 zaten. Çinden gelen ürünleri entegre etseler bile kurtarmıyor. Anlayamadım sizi.
SalihCinar dedi: Monitörü bilgisayar zannetmiyor. Monitör zaten bilgisayarın içerisinde. Genişletmek için tıkla... Hocam, monitörün fiyatı 2,599 zaten. Çinden gelen ürünleri entegre etseler bile kurtarmıyor. Anlayamadım sizi.