Turbox Marka RAM ve SSD Performansı Nasıl Etkiler?

Ashhuii

Centipat
Merhaba. Ben şu an Turbox 16 GB RAM ve aynı şekilde Turbox 256 GB SSD kullanıyorum. Daha yeni Corsair 32 GB RAM ve Kioxia 480GB SSD siparişi verdim. Acaba bu parçalar değiştikten sonra bir performans artışı yaşanır mı yaşanmaz mı merak ediyorum.

Neredeyse 2 katı yaşarsın gözle görülür bayağı bir farkı olur Turbox cidden çöp bir marka alınmaz aldırılmaz

Performans artışını hissettirir ama asıl fark kullanım ömründe ortaya çıkar.

Neredeyse 2 katı yaşarsın gözle görülür bayağı bir farkı olur Turbox cidden çöp bir marka alınmaz aldırılmaz.

Marka olarak duşunuyorsan bence kotu o ayri ama RAM mi RAM mesela Turbox RX550 isiniyor mu isiniyor performans veriyor mu veriyor bence Max 20 FPS artar.

Eğer Turbox olan parçalar darboğaza sebep olmuyorsa muhtemelen oyunlarda büyük bir performans artışı gözlemlenmeyecektir, Turbox parçaların okuma yazma hızları düşükse belki yeni parçaların faydasını orada daha net görürsünüz ama şu bir gerçek ki Turbox stabil olmayan ve malzeme kalitesi düşük ürünler üretmesi ile meşhur kurtulduğunuz iyi olmuş diyebiliriz.

Marka olarak duşunuyorsan bence kotu o ayri ama RAM mi RAM mesela Turbox RX550 isiniyor mu isiniyor performans veriyor mu veriyor bence Max 20 FPS artar.

Sonuçta çöp bir marka olduğu gerçeğini değiştirmez bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…