I ibrahim232323 Yoctopat Katılım 18 Nisan 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2022 #1 Elimde bedavaya gelen Turbox marka SSD var sizce kendi bilgisayarıma takmalı mıyım? Markanın kötü olduğunu biliyorum
Elimde bedavaya gelen Turbox marka SSD var sizce kendi bilgisayarıma takmalı mıyım? Markanın kötü olduğunu biliyorum
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.367 Makaleler 8 Çözümler 180 18 Nisan 2022 #2 Bedava geldiyse kullan ama içine önemli verilerini atma oyunları at sadece onlarda Cloud Save destekli olanlar olsun.
Bedava geldiyse kullan ama içine önemli verilerini atma oyunları at sadece onlarda Cloud Save destekli olanlar olsun.
hawtsauce Kilopat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 4.352 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer china Daha fazla Sistem Özellikleri ching chang huang wang cpu xing 3414g shuwan shiluwan retwux 8030 tiwawatan dedediar16 wuanxing la ramen ramin 3451 geekabitwuan sulawciwang materebowng madderwaun eususw 3548 kim ling suwan kasuwan 42 ded shuwan fanlingwuan fanllggw 学习进行时 全国生态环境保护大会17日至18日在京召开。习近平总书记出席会议并发表重要讲话。讲话中,习近平总书记深刻阐述了新征程上推进生态文明建设需要处理好的重大关系,系统部署了全面推进美丽中国建设的战略任务和重大举措。新华社《学习进行时》原创品牌栏目“讲习所”推出文章,与您一同感悟。 “我对生态环境工作历来看得很 这是2018年5月,习近平总书记在全国生态环境保护大会上所说的话。正是那次大会,正 Cinsiyet Erkek Meslek kapici 18 Nisan 2022 #3 ibrahim232323 dedi: Elimde bedavaya gelen Turbox marka SSD var sizce kendi bilgisayarıma takmalı mıyım? Markanın kötü olduğunu biliyorum Genişletmek için tıkla... Kötü olsa bile SSD SSD'dir. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Nisan 2022
ibrahim232323 dedi: Elimde bedavaya gelen Turbox marka SSD var sizce kendi bilgisayarıma takmalı mıyım? Markanın kötü olduğunu biliyorum Genişletmek için tıkla... Kötü olsa bile SSD SSD'dir.
4 499337 Kilopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 7.329 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Nisan 2022 #4 Parayi ateste yakmak mantıklı mı sence? Onemli bilgileri atma ona, gelmis bile eline yanlis anladim olayi.
Parayi ateste yakmak mantıklı mı sence? Onemli bilgileri atma ona, gelmis bile eline yanlis anladim olayi.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.367 Makaleler 8 Çözümler 180 18 Nisan 2022 #5 499337 dedi: Parayi ateste yakmak mantıklı mı sence? Onemli bilgileri atma ona, gelmis bile eline yanlış anladim olayi. Genişletmek için tıkla... Bedava gelmiş işte kullansın kenarda bıraksa 1 haftaya paslanır o var ya. Oyunlar için kullanılabilir.
499337 dedi: Parayi ateste yakmak mantıklı mı sence? Onemli bilgileri atma ona, gelmis bile eline yanlış anladim olayi. Genişletmek için tıkla... Bedava gelmiş işte kullansın kenarda bıraksa 1 haftaya paslanır o var ya. Oyunlar için kullanılabilir.
I ibrahim232323 Yoctopat Katılım 18 Nisan 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2022 #6 XPLSG dedi: Bedava geldiyse kullan ama içine önemli verilerini atma oyunları at sadece onlarda Cloud Save destekli olanlar olsun. Genişletmek için tıkla...
XPLSG dedi: Bedava geldiyse kullan ama içine önemli verilerini atma oyunları at sadece onlarda Cloud Save destekli olanlar olsun. Genişletmek için tıkla...
EldrithcWraith Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2018 Mesajlar 2.943 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2022 #7 Hocam bilgisayarı falan yakmasın şimdi. Dikkatli kullanın, çoğu zaman marka basılmış olduğu için ürünleri büyük ihtimalle ömrü en fazla 1,5 senedir.
Hocam bilgisayarı falan yakmasın şimdi. Dikkatli kullanın, çoğu zaman marka basılmış olduğu için ürünleri büyük ihtimalle ömrü en fazla 1,5 senedir.
Nacho.777 Decapat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 318 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2022 #8 Hocam bence ikinci elden satmaya çalışabilirsiniz. Kullanacaksınız bile sakın önemli bilgileri atmayın.
Hocam bence ikinci elden satmaya çalışabilirsiniz. Kullanacaksınız bile sakın önemli bilgileri atmayın.
I ibrahim232323 Yoctopat Katılım 18 Nisan 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2022 #9 Anladım herkese teşekkür ederim herhalde oyunlar için kullanacağım.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.367 Makaleler 8 Çözümler 180 18 Nisan 2022 #10 EldrithcWraith dedi: Hocam bilgisayarı falan yakmasın şimdi. Dikkatli kullanın, çoğu zaman marka basılmış olduğu için ürünleri büyük ihtimalle ömrü en fazla 1,5 senedir? Genişletmek için tıkla... İçinde sistemi yakacak bir devre vs. yok. Ayrıyeten bu asla sorun yapmaz içinde muhtemelen diğer SSD'lerden 20/1 daha boştur.
EldrithcWraith dedi: Hocam bilgisayarı falan yakmasın şimdi. Dikkatli kullanın, çoğu zaman marka basılmış olduğu için ürünleri büyük ihtimalle ömrü en fazla 1,5 senedir? Genişletmek için tıkla... İçinde sistemi yakacak bir devre vs. yok. Ayrıyeten bu asla sorun yapmaz içinde muhtemelen diğer SSD'lerden 20/1 daha boştur.