K Kralmelo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 2.880 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2022 #11 Kullanılır hatta ihtiyacın yoksa bana bile verebilirsin . Aylardır bunu kullanmaya çalışıyorum Allah'a şükür hala çalışıyor.
Kullanılır hatta ihtiyacın yoksa bana bile verebilirsin . Aylardır bunu kullanmaya çalışıyorum Allah'a şükür hala çalışıyor.
06 Fil Necati Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 3.796 Çözümler 33 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400hx RTX4050 Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2022 #12 Depolama amaçlı kullanılabilir. hawtsauce dedi: Kötü olsa bile SSD SSD'dir. Genişletmek için tıkla... HDD'den bile kötü oluyor bir süre sonra.
Depolama amaçlı kullanılabilir. hawtsauce dedi: Kötü olsa bile SSD SSD'dir. Genişletmek için tıkla... HDD'den bile kötü oluyor bir süre sonra.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.367 Makaleler 8 Çözümler 180 18 Nisan 2022 #13 06 Fil Necati dedi: Kullanılmaz. HDD'den bile kötü oluyor bir süre sonra. Genişletmek için tıkla... Bedava gelmişken boşta durması saçma kullansın kötü diye bozulmadan çöpe atılmaz.
06 Fil Necati dedi: Kullanılmaz. HDD'den bile kötü oluyor bir süre sonra. Genişletmek için tıkla... Bedava gelmişken boşta durması saçma kullansın kötü diye bozulmadan çöpe atılmaz.