Sorun anakartta olabilir. Bir yerden anakart bulabilirseniz aynı ekran kartını ona takıp deneyin. Benim bilgimi aşıyor ama anakartın grafik işleme biriminde sorun olabilir. Hem dahili hem harici grafiğin çalışmaması buna işaret ediyor olsa gerek.
Ben turbox fanı falan değilim sizin ne yaşadığınızı bilmiyorum ama boş yapıyorsunuz ben sadece bir çözüm istedim ve siz çözüm yerine markayı kötülediniz bende cevap verdim.
Dostum Turbox aldığın için böyle oldu kusura bakma ama Turbox berbat bir marka eğer bütçen az ise Technopat'ten konu açarak arkadaşlar size yardımcı olabilirdi en azından bundan daha iyi monitör alırdınız Turbox berbat ve Turbox olduğundan dolayi çözüm bulmanız zor.
Gerçekten sıkıntılı insanlar var. Adamın sorununa yardımcı olmak yerine Turbox şöyle böyle diye konuşuyorlar. 400 liraya almış, Turbox fanı değilim diyor hala anlamıyorlar.
Beni psikopat mı yapacaksınız? ben Turbox kötüleyin mi dedim, ya bana çözüm önerisi sun ya da başka bir şey, yeter be yeter gelen giden "Turbox alırsan böyle olur eeee" aferin sizi sivri zekalar! çözüm önerisine bak ne kadar zekice ya...
Dostum Turbox aldığın için böyle oldu kusura bakma ama Turbox berbat bir marka eğer bütçen az ise Technopat'ten konu açarak arkadaşlar size yardımcı olabilirdi en azından bundan daha iyi monitör alırdınız Turbox berbat ve Turbox olduğundan dolayi çözüm bulmanız zor.
Aga benim açıkçası ilk Technopat kullanışım daha önce bu siteyi hiç bilmiyordum ayrıca ben bunu alırken acelem vardı araştırma yapma fırsatım olmadı o yüzden hem şekil olarak hoşuma gitti hem de fiyat olarak bunu aldım. Ben daha önce hiç monitör kullanmadım o yüzden bilmiyordum arkadaşlarım al güzel dediler bende ok dedim ve çoktan almış bulundum o yüzden geri dönüşü yok ve ayrıyeten çok kesin konuşuyorsunuz belki başka sıkıntı olabilir bunu da düşünmek lazım.
Aga benim açıkçası ilk Technopat kullanışım daha önce bu siteyi hiç bilmiyordum ayrıca ben bunu alırken acelem vardı araştırma yapma fırsatım olmadı o yüzden hem şekil olarak hoşuma gitti hem de fiyat olarak bunu aldım. Ben daha önce hiç monitör kullanmadım o yüzden bilmiyordum arkadaşlarım al güzel dediler bende ok dedim ve çoktan almış bulundum o yüzden geri dönüşü yok ve ayrıyeten çok kesin konuşuyorsunuz belki başka sıkıntı olabilir bunu da düşünmek lazım.