Turbox ne yapıyor?

RX 6700 ve 5 5600 sistem var bende. Onu satıp bunu almayı düşünüyorum. GTA 5 açar mı?

RX 6700 ve 5 5600 sistem var bende. Onu satıp bunu almayı düşünüyorum. GTA 5 açar mı?

GTA 5'i benim hurda RTX 3090 da açıyor, Turbox mu açmayacak? Ayrıca Ryzen 5 mi kaldı? Al bir i7 860 Keyfine bak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar çoğu kişi bilmiyor sanırım açıklık getireyim ne kadar ışık o kadar performans çoğu oyuncu bunu bilmez neymiş i dokuz mi dokuz ilk başta ışıklara bakacaksın önerim Turbox.

Arkadaşlar çoğu kişi bilmiyor sanırım açıklık getireyim ne kadar ışık o kadar performans çoğu oyuncu bunu bilmez neymiş i dokuz mi dokuz ilk başta ışıklara bakacaksın önerim Turbox.

Hayır kardeşim, fan daha fazla olunca performans alırsın. Işığın performansla ne alakası var yahu? Ayrıca eskı nesıl 13. nesıl i9 ve i7'lere para verenler var, yazık.

Aga kombiyi açmıyosun ev ısınıyor aldığın zaman. Çok sıcak seviyosan birde Monster çekersin hamam gibi olur.

İfadeler: RDJ
Sağ olsunlar gerçek Hayat'ta CS oynatıyorlar siz alıp eve kuruyorsunuz bilgisayarı oda bir süre sonra patlıyor(!)

Kısaca bol rgbli C4 satıyorlar.

Kısaca bol rgbli C4 satıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…