Çözüldü Turbox PC iyi mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Şu paralar bu sistemleri satarken nasil boğazlarindan geciyor anlamiyorum. Ikinci elde 5k bandinda bile daha iyi bir sistem toplardiniz.

bence iade edebiliyorsan iade et. 13 bin tl'ye değmez. Bende bu firmanın ekran kartı vardı bi ara o bile berbattı her oyunda drop yiyordum.

Hocam iade edebiliyorsanız edin, size daha iyi sistem toplarız Sosyal'de.

Hayatınızın kazığını yemişsiniz. Acilen iade etmenizi öneririm.
Bulunduğum yer ilçe aldığım kişide tanıdık sayılır iade etmek istemem zaten 2.el beni 1 ssne idare etse yeter sonra cope atsam da olur

bence iade edebiliyorsan iade et. 13 bin tl'ye değmez. Bende bu firmanın ekran kartı vardı bi ara o bile berbattı her oyunda drop yiyordum.
İade edemiyorumda monitorle beraber aldim ben ve oynadigim her oyunu rahat kaldiriyor benimki forza 4 gta 5 red dead cs rainbow

İade edemiyorumda monitorle beraber aldim ben ve oynadigim her oyunu rahat kaldiriyor benimki forza 4 gta 5 red dead cs rainbow
Rahat kaldırıyor asla denemez hocam, RDR 2'yi 1650'li bir sistem anca en düşük grafiklerde oynatır, o da rahat kaldırıyor olmuyor yani. 4.nesil işlemci ise zaten fiyasko. Keşke sabırsız olmayıp almadan önce bir konu açsaydınız burada. 15.000 liraya çok çok kötü bir sistem gerçekten.

Acilen iade et çok fena kazık i7 4.nesil nedir rezalet 15 bine çok çok kötü sistem.
Acele olduğu ve başka seçenek olmadığı için (aynı gün) aldım ama işimi gördüğü için pek bişey demiyorum fakat sağolun bir daha aklımda bulunsun teşekkür ederim

Acele olduğu ve başka seçenek olmadığı için (aynı gün) aldım ama işimi gördüğü için pek bir şey demiyorum fakat sağ olun bir daha aklımda bulunsun teşekkür ederim

İade edebiliyorsanız edin, 2. elden taş gibi sistem toplarsınız.
Özellikle i7 4.nesil ve 1650 gerçekten şu zamanda alınacak parçalar değil.

İade edebiliyorsanız edin, 2. elden taş gibi sistem toplarsınız.
Özellikle i7 4.nesil ve 1650 gerçekten şu zamanda alınacak parçalar değil.

Haklısınız hocam 1650 günümüzde zaten fazlasıyla eskimiş bir ekran kartı 4.nesil işlemcide berbat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…