RAMPAGE RMP-600 Güç Kaynağı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, RMP-600-80P en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
En ucuzu bu 2 yıl kullandım. İçindeki bazı bileşenler iyi ama akım yönü düzgün çizilmemiş. Aşırı yükte sorunlar çıkartır. Bütçenizi kısarak PC'nizi riske etmeyin. Kullandığınız sisteme göre gereksinim belirleyin ona göre bakalım.
Size kimse garanti veremez kalitesiz bir PSU olduğu aşikar. Ben PSU parası vermemek için PSU'dan kaç kat pahalı bir sistemi riske atarım derseniz sıkıntı yok.
Forumlar da çok abartılıyor bence. Tamam dandik iyi marka değil ama böyle patlar, yanından geçmeyin, uzak durun falan çok saçma geliyor bana. Zamanında insanlar ne kadar dandik isimleri bile olmayan PSU'ları kullandılar.
@WorldArda31, bütçen gerçekten 1000 lira civarında ise attığım mesaja tekrar bakıp " XPG PYLON 550W" alabilirsin ama sistemin nedir? Rampage PSU olanı da kalitesiz.
@WorldArda31, bütçen gerçekten 1000 lira civarında ise attığım mesaja tekrar bakıp " XPG Pylon 550W" alabilirsin ama sistemin nedir? Rampage PSU olanı da kalitesiz.