Turbox R7 240 vs Sapphire

"Sapphire" alın. Öbür firmanın parçaları kalitesiz. Daha kolay bozulur ve soğutma kalitesi daha düşük. Kısaca "turbok" diyebiliriz. @277662 hocam siz bakın bir de.

İkisi arasından Sapphire. Sapphire'de çok kaliteli değil ancak Turbox ile karşılaştırılamaz.

Ufak Not: TurboX, Izoly, Dragos, GamePower, PowerBoost gibi markaların her ürünü aşırı derece kalitesizdir. Tek istisna PowerBoost'un bir tane 1000W PSU'su vardı, o iyiydi.

1 hafta da elinde patlamasını istiyorsan Torboxu tercih edebilirsin.

Sapphire neden çok kaliteli değil anlayamadım?
Ünlü bir ekran kartı markası olmadığı için mi?
Bana kalırsa soğutması o fiyata diğer kartlardan kat be kat iyi.
MSI, ASUS gibi.

Sapphire neden çok kaliteli değil anlayamadım?
Ünlü bir ekran kartı markası olmadığı için mi?
Bana kalırsa soğutması o fiyata diğer kartlardan kat be kat iyi.
MSI, ASUS gibi.

Sapphire hakkında çok konuşmak istemiyorum. Bir de markanın ünlü olup olmaması bana göre önemli değil. Şu mesajlarda kaç yıllık tecrübe var;
Sapphire kartlar daha kalitesiz ve arıza oranları daha yüksek.

Etikete Sapphire sen mi yazdın? Sapphire ise normal zaten kısa sürede arızalanması

Önceki konuna göre başlığı güncelledim.

Hepsi 2020 yılındaki mesajlar. Eski değiller.

Sapphire hakkında çok konuşmak istemiyorum. Bir de markanın ünlü olup olmaması bana göre önemli değil. Şu mesajlarda kaç yıllık tecrübe var;

Hocam bende Sapphire Pulse RX 5600 XT kullanıyorum ve diğer forumdakilerin AMD ekran kartı kullanan kişiler de Sapphire marka ekran kartı kullanıyorlar.
Fakat bir tek bende mi sorun yok acaba?

Hocam bende Sapphire Pulse RX 5600 XT kullanıyorum ve diğer forumdakilerin AMD ekran kartı kullanan kişiler de Sapphire marka ekran kartı kullanıyorlar.
Fakat bir tek bende mi sorun yok acaba?

Mesajımda da dediğim gibi Turbox ile karşılaştırılamaz. Yani sorun çıkma ihtimali o kadar yüksek değil. Sorun çıkmayabilir ancak Rampage alıp 3 yıl kullananda var, kaliteli ürün alıp 1 ayda bozulanda var. Örnek olarak söyledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…