Turbox kötü bir marka olduğunu biliyorum ama bütçemde en iyi bunu buldum.
İşlemci ve PSU R7240 yeter mi?
İşlemci: Intel Celeron G550 2.6GHz
PSU: 250ww
Anakart: H61M-17
Not: Ekran kartlarında marka ne kadar önemlidir?
Soğutmasının düzgün olup olmadığını bilmiyoruz. GPU'yu AMD yapıyor fakat fake BIOS'lu ekran kartı da olabilir. Ben güvenemedim. Darboğaz yapıcak gibi duruyor. İşlemcinin 2 core 2 threads quad core olsaydı darboğaz olmazdı diye düşünüyorum.
3-4 tane konu açtım 350-400 TL arası bütçe ile sıfır sadece GT710 vardı. (İkinci el kesinlikle almıyacağım.) (Aliexpress ucuz olması güvenilir değil diyenler var.)
Soğutmasının düzgün olup olmadığını bilmiyoruz. GPU'yu AMD yapıyor fakat fake BIOS'lu ekran kartı da olabilir. Ben güvenemedim. Darboğaz yapıcak gibi duruyor. İşlemcinin 2 core 2 threads quad core olsaydı darboğaz olmazdı diye düşünüyorum.
3-4 tane konu açtım 350-400 TL arası bütçe ile sıfır sadece GT710 vardı. (ikinci el kesinlikle almayacağım.) (AliExpress ucuz olması güvenilir değil diyenler var.)
Diğer R7 240 gibi bütün girişler var mı yok mu kontrol edin. İsterseniz Trendyol'un iadesine güvenip test edebilirsiniz. (sıcaklığı, FPS değeri) şimdi ikinci el ekran kartlarına baktım fiyatları gerçekten çok saçma. Test ettikten sonra sorun olmadığını düşünürseniz alabilirsiniz fakat bence çok zorunlu olunmadıkça alınmamalı.