Tircii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2017 Mesajlar 1.767 Makaleler 1 Çözümler 8 22 Kasım 2020 #61 Teşekkür ederim arkadaşlar tatil için Amerika'yı düşünüyorum.
1.Murad HÜDAVENGİDAR Decapat Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 806 22 Kasım 2020 #62 Tircii dedi: Ben bu kadar ilgi çekeceğini farketmemiştim arkadaşlar kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Trool yap ondan sonra bın bi kadar ulgu cıkıcıgını furketmemıstım. Aç ağzını yavrum 2 kaşık BAN geliyor.
Tircii dedi: Ben bu kadar ilgi çekeceğini farketmemiştim arkadaşlar kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Trool yap ondan sonra bın bi kadar ulgu cıkıcıgını furketmemıstım. Aç ağzını yavrum 2 kaşık BAN geliyor.
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 22 Kasım 2020 #63 PustiPowerV2 dedi: Hocam bu sebepten 1 yıl ceza alan var mı? Genişletmek için tıkla... Trollük ve gerçek olmayan konulardan alanlar var. Halen arkadaşın açıklamasını bekliyorum. Arkadaştan açıklama geldi. Konu kilit. Tircii dedi: Teşekkür ederim arkadaşlar tatil için Amerika'yı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 3 gün ceza verildi, tekrarı halinde 1 sene ceza verilecek.
PustiPowerV2 dedi: Hocam bu sebepten 1 yıl ceza alan var mı? Genişletmek için tıkla... Trollük ve gerçek olmayan konulardan alanlar var. Halen arkadaşın açıklamasını bekliyorum. Arkadaştan açıklama geldi. Konu kilit. Tircii dedi: Teşekkür ederim arkadaşlar tatil için Amerika'yı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 3 gün ceza verildi, tekrarı halinde 1 sene ceza verilecek.