Turbox Rezilliği

199688

Kilopat
Makaleler
2
Yer
İzmir
Arkadaşlar bazılarınız da bildiği gibi Turbox isimli marka değil gerçi mağaza diyebiliriz herhalde. 1500 TL'lik sistemi 2000, 2500 TL gibi bir fiyata satıyor ve resmen bilgisayar işlerinden tam anlamayan insanları dolandırıyorlar. Ayrıca bildiğim kadarıyla için de ki bileşenler de dandik veya 2. el'den oluşuyor. Örneğin PSU, Everest veya Frisby bile değildir belki. Bu konuyu açmamın sebebi yeni arkadaşlar vardır parasını biriktirmiştir bilgisayar almak ister. İnternete yazar araştırır sonra karşısına Turbox isimli mağaza çıkar lütfen almayın, aldırmayın. Sosyal'de bütçenizi yazıp konu açın ve bekleyin, bilen çoğu kişi yardım edecektir zaten
Örneğin: Aşağıda ki fotoğrafta da gördüğünüz gibi özellikleri belli zaten. İlk nesil güçsüz bir İ7, 4 GB RAM, 320 GB HDD, PSU'su 250W. Bu sistemi kendiniz toplasanız en fazla 700 TL eder. Adamlar montaj edip 500 TL'lik fiyat farkı koyuyorlar.

Bunlar bu işlemcileri nereden buluyorlar merak ediyorum, zamanında satan bir yer var mı diye araştırıp bir şey bulamamıştım.

Turbox Gt7000 Kırmızı Ledli Yüksek Sesli Ve Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Aynı markanın ürettiği kulaklık. 80 TL ye almıştım zamanında. Kulaklık konusunda iyiler tavsiye ederim.
Siz şanslı çıkmışsınız, ben kulaklıklarını aldım ve geldiğinde sol taraf sağa göre daha az ses veriyordu. Ne yaptıysam düzeltemedim, iade etmeye uğraşmaya bile değmezdi bu yüzden ben de ses ayarlarından sol tarafın sesini artırıp kullanmaya devam ettim. Ayrıca iğrenç bir şekilde terleme yapıyor resmen paramı çöpe attım allahtan çok bir parası yoktu 60 TL'ye almıştım dolar 6.50 iken.

Ek: Üstelik aldığım mağazanın sitesinden kulaklığa yorum yaptım, en azından başka insanların parası boşa gitmesin dedim, ama iki gün önceki iyi yorumlar bile yayınlanırken benim 20 günlük yorumum yayınlanmadı. Adamlar mağazayla bile anlaşmışlar yani, tam dolandırıcılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…