Turbox RX 550 2 GB alınır mı?

Yer
İzmir - KARŞIYAKA
Daha fazla  
Meslek
Gemi İnşaatı / Makina Mühendisliği
Selamlar arkadaşlar, Letgo'dan bir satıcıda RX 550 2 GB buldum. Tek fanlı üzerinde AMD Radeon yazıyor. Markası Turbox'muş. 600 TL'ye anlaştım. Sizce alınır mı? Ortalama CS:GO GTA 5 gibi oyunlarda ne kadar FPS verir? Bu kart orijinal RX 550 midir?

Selamlar arkadaşlar, Letgo'dan bir satıcıda RX 550 2 GB buldum. Tek fanlı üzerinde AMD Radeon yazıyor. Markası Turbox'muş. 600 TL'ye anlaştım. Sizce alınır mı? Ortalama CS:GO GTA 5 gibi oyunlarda ne kadar FPS verir? Bu kart orijinal RX 550 midir?

Bomba almak istiyorsanız alabilirsiniz. 600TL bir bomba için gayet ideal bir fiyat. Yalnız patlatayım derken elinizde yanmasın da.

Turbox yazan yerden kaçmanı tavsiye ederdim normalde. 600TL'ye gerçekten iyiymiş ama. CPU-Z'den görüntü al adamdan ve diğer markalarla karşılaştır.

50 lira olsun yine o Allah'ın cezası markaya vermem.

Test edip alın 2 yıl önce böyleydi fiyatlar.
Bende test edip alacaktım hocam yedek kart olarakta sanırım vazgeçicem
50 lira olsun yine o Allah'ın cezası markaya vermem.
Marka olayını biliyorum hocam da Turbox berbat oyun bilgisayarı diye çıktı da kart uygun geldi vazgeçtim sanırım.
Turbox yazan yerden kaçmanı tavsiye ederdim normalde. 600TL'ye gerçekten iyiymiş ama. CPU-Z'den görüntü al adamdan ve diğer markalarla karşılaştır.
Bomba almak istiyorsanız alabilirsiniz. 600TL bir bomba için gayet ideal bir fiyat. Yalnız patlatayım derken elinizde yanmasın da.
Evet hocam haklısınız, testlerine baktım 750Tİ gibi fps veriyor. 750Tİ ler 1300 TLfalan olunca buna bakayım dedim ama Trubox olduğunu bende sonra sorunca öğrendim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı