Turbox RX 550 deneyimim

Eki Görüntüle 1927521

Bu da boşta anlık sıcaklıklarım.

Değerler süper benim Turbox GTX 750 Ti da aynı böyle yükselmiyor 65 dereceyi geçmiyor bile.

Bende RX 550 var Turbox marka kartın sadece soğutması Turbox çipi aynı RX 550 soğutmasıda gayet yeterli sıfır alacağım diyorsan alabilirsin ama 2. el alacağım diyorsan bu fiyata RX 580 bile bulursun.

2.el sevmiyorum ya.

Hangi çözünürlükte hocam? Bende 1050 vardı, FSR quality 1080p Low da 35 - 40FPS alıyordum. RX 550 ile hemen hemen aynı 12100F ile kullanıyordum.

Söylemeyi unutmuşum kusura bakmayın bütün oyunlar 1366x768 de oynadım monitörüm anca o kadar destekliyor bir de 60Hz.

Eki Görüntüle 1927521

Bu da boşta anlık sıcaklıklarım.
Hocam hazır bu ekran görüntüsünü görmüşken, internette çok araştırdım ama pek konu bulamadım bu konu hakkında size sorayım belki biliyorsunuzdur.

HWMonitor ile HWİnfo arasında ne fark var? Hangisini kullanmalıyım? Eskiden MSI Afterburner kullanıyordum ama program değiştirmek istiyorum.

Hw monitörde aynı anda SSD sıcaklığına kadar her şeyi görebiliyoruz sistemin ne kadar watt çektiğini bile MSI Afterburner sadece ekran kartı sıcaklığını gösteriyor oyuna yansıtmadan Alt Tab yaparak bakarsan HWMonitor'de hepsini aynı anda görüntülüyorsunuz.

Ben de Hwinfo programını yüklemiştim. Hwmonitor ile aynılar sanırım. Riva Tuner Statistics programı ile alt tab yapmadan ekrana MSI Afterburner gibi Hwmonitor'u de yansıtabiliyorsunuz bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…