1151 pin bir anakarta i5 1.nesil işlemci takamazsınız, onlar 1156 pindir. Anakart değiştiriyorsanız, işlemciyi de değiştirmeniz gerekir. O anakarta 9.nesil Intel takabilirsiniz. Ekran kartı olarak bütçenizi bilmiyorum ama, 64 bit 2 GB bir RX550 verimli olmayacaktır.
1151 pin bir anakarta i5 1.nesil işlemci takamazsınız, onlar 1156 pindir. Anakart değiştiriyorsanız, işlemciyi de değiştirmeniz gerekir. O anakarta 9.nesil Intel takabilirsiniz. Ekran kartı olarak bütçenizi bilmiyorum ama, 64 Bit 2 GB bir RX550 verimli olmayacaktır.
Öncelikle yanıtın için teşekkür ederim iyi ki yanit verdin çünkü alıyordum ve maalesef işlemciyi degistirecek bütçem yok ve bu yüzden de pcyi yükseltemiyorim
Öncelikle yanıtın için teşekkür ederim iyi ki yanit verdin çünkü alıyordum ve maalesef işlemciyi degistirecek bütçem yok ve bu yüzden de pcyi yükseltemiyorim
Rica ederim. TurboX forumda kesinlikle kötü olduğu tartışmaya açık olmayan bir markadır. Uzak durmanızı önemle öneriyorum. En kısa zamanda elden çıkarmanız öncelikle tavsiyem. İkinci olarak da elden çıkaramazsanız işlemcinizi Xeon X3440-X3450 veya X3470 ile değiştirin. Birçok yerde bu işlemcileri uygun fiyata bulabilirsiniz. i5'ten daha iyi performans verecektir. Ama öncelikli tavsiyem elden çıkarmanızdır.