TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 30 Ekim 2020 #41 Riot Vanguard dedi: Hocam riske girip Pcyi yakacağım şeyleri zaten almam. PSU ve GPU gibi.. Ben SSD sormuştum ya neyse. Genişletmek için tıkla... Ben zaten SSD ve diğer ürünleri için dedim. Turbox'un bütün ürünleri kalitesiz. Bütçenizi söyleyebilirseniz size SSD önerebilirim.
Riot Vanguard dedi: Hocam riske girip Pcyi yakacağım şeyleri zaten almam. PSU ve GPU gibi.. Ben SSD sormuştum ya neyse. Genişletmek için tıkla... Ben zaten SSD ve diğer ürünleri için dedim. Turbox'un bütün ürünleri kalitesiz. Bütçenizi söyleyebilirseniz size SSD önerebilirim.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 30 Ekim 2020 #42 Firmware güncellemesi var mı? Yazılımı var mı? İkisi de yok. Önermem.
3 357909 Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 416 30 Ekim 2020 #43 Ucsktr dedi: Denemeden bilemeyiz ama her türlü HDD'den iyidir. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar adam ironi yapmış, neden hemen saldırdınız? O da biliyor benim ~20 yıllık kapağı açılmış WD1200 HDD'min bu SSD'den iyi olduğunu. Son düzenleme: 30 Ekim 2020
Ucsktr dedi: Denemeden bilemeyiz ama her türlü HDD'den iyidir. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar adam ironi yapmış, neden hemen saldırdınız? O da biliyor benim ~20 yıllık kapağı açılmış WD1200 HDD'min bu SSD'den iyi olduğunu.
O oguzcanpasa Megapat Katılım 28 Ocak 2015 Mesajlar 214 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2020 #44 Kesinlikle almayın, ben o hataya düştüm, her gün 2 defa çökme yaşıyorum. Seagate HDD aldım oda bozuldu daha 1 yıl olmadı, galiba bende bir sıkıntı var.
Kesinlikle almayın, ben o hataya düştüm, her gün 2 defa çökme yaşıyorum. Seagate HDD aldım oda bozuldu daha 1 yıl olmadı, galiba bende bir sıkıntı var.
Riot Vanguard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.096 Makaleler 1 Çözümler 5 30 Ekim 2020 #45 Recep Baltaş dedi: Firmware güncellemesi var mı? Yazılımı var mı? İkisi de yok. Önermem. Genişletmek için tıkla... Recep abi diyorsa almam. Samsung Evo'ya karar kıldım zaten.
Recep Baltaş dedi: Firmware güncellemesi var mı? Yazılımı var mı? İkisi de yok. Önermem. Genişletmek için tıkla... Recep abi diyorsa almam. Samsung Evo'ya karar kıldım zaten.