S suskunkedi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 2.320 Makaleler 3 Çözümler 3 23 Aralık 2020 #21 BitikBirİnsanEvladı dedi: Ürün için iade talebi oluşturdum ama yaşım 18'den küçük ve bütün gün evde kimse olmuyor. Kapıma kurye çağırırsam ek ücret öder miyim? Genişletmek için tıkla... Kargo acentesine gidemiyor musunuz yaşla alaksı yok iade kodu ile beraber eiade edilecek adrese gönderin.
BitikBirİnsanEvladı dedi: Ürün için iade talebi oluşturdum ama yaşım 18'den küçük ve bütün gün evde kimse olmuyor. Kapıma kurye çağırırsam ek ücret öder miyim? Genişletmek için tıkla... Kargo acentesine gidemiyor musunuz yaşla alaksı yok iade kodu ile beraber eiade edilecek adrese gönderin.
B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 24 Aralık 2020 #22 suskunkedi dedi: Kargo acentesine gidemiyor musunuz yaşla alaksı yok iade kodu ile beraber eiade edilecek adrese gönderin. Genişletmek için tıkla... Hayır giderim orda sıkıntı yok kargo vermek için 18 yaş üstü olmam gerekiyor diye biliyordum teşekkürler.
suskunkedi dedi: Kargo acentesine gidemiyor musunuz yaşla alaksı yok iade kodu ile beraber eiade edilecek adrese gönderin. Genişletmek için tıkla... Hayır giderim orda sıkıntı yok kargo vermek için 18 yaş üstü olmam gerekiyor diye biliyordum teşekkürler.
ByPoine* Kilopat Katılım 20 Kasım 2018 Mesajlar 519 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Aralık 2020 #23 BitikBirİnsanEvladı dedi: Hayır giderim orada sıkıntı yok kargo vermek için 18 yaş üstü olmam gerekiyor diye biliyordum teşekkürler. Genişletmek için tıkla... 18 olmanıza gerek yok iade koduyla gidin iadenizi alırlar.
BitikBirİnsanEvladı dedi: Hayır giderim orada sıkıntı yok kargo vermek için 18 yaş üstü olmam gerekiyor diye biliyordum teşekkürler. Genişletmek için tıkla... 18 olmanıza gerek yok iade koduyla gidin iadenizi alırlar.
B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 24 Aralık 2020 #24 ByPoine* dedi: 18 olmanıza gerek yok iade koduyla gidin iadenizi alırlar. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkür ederim. Konuyu kapatabilirsiniz.
ByPoine* dedi: 18 olmanıza gerek yok iade koduyla gidin iadenizi alırlar. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkür ederim. Konuyu kapatabilirsiniz.