TURBOX TR-MK10PD beyaz klavye alınır mı?

Bütçe
1300

Kerem Toprak

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta gözüken klavyeyi almayı istiyorum fakat içimde bir şüphe var çünkü hiçbir yerde bir incelemesi bulunmuyor. Trendyol'dan baktığım yorumlara göre insanlar beğenmiş fakat onun dışında hiçbir inceleyebileceğim kaynağım yok yardımcı olursanız sevinirim, klavyenin linki altta.

O marka adını duydugunda direk iptal.

Yani beyaz setupsa bu bütçedeki tek mekanik ürün sanırım. Turbox kötü markadır ama eğer switchleri Huano falansa tercih edilebilir. Bütçe 1500 olursa RK61 olmazsa Z11 veya Z686 öneririm.

Yani beyaz setupsa bu bütçedeki tek mekanik ürün sanırım. Turbox kötü markadır ama eğer switchleri Huano falansa tercih edilebilir. Bütçe 1500 olursa RK61 olmazsa Z11 veya Z686 öneririm.
önerdiklerin çok güzel fakat bana num lock tuşları lazım, num lock lu var mı bildiğin ?

önerdiklerin çok güzel fakat bana num lock tuşları lazım, num lock lu var mı bildiğin ?
Tam klavye şartsa bütçe artmak zorunda çünkü piyasada ucuza kaliteli tam pek yok. Bu piyasada Ak992 ve Scope II NX dışında tam klavye önermem. NX II geri ödeme kampanyası ile en son 2400-2600 civarına geliyordu. (Telefondan zor oluyor eve geçince bakarım tekrardan)

knk ben b klavyeyi yaklaşık bir yıldır aktif kullanıyorum hiç bir sorunu olmadı tuş hissiyatı güzel rbg renkleri tatlı tek düşünmen gereken yön blue swic olması aşırı ses çıkarıyor eğerki gece oyun oynayım sessizce gizlice dersen 3 kat üstündekiler dahi duyar sesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…