FizzKhalifa_07
Decapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- 4gb Ram İntel UHD 605 İ3 4. Nesil
- Meslek
- Nazi Ordusunda General
Evet çok şaşırtıcı bir durumu anlatacağım. Yeni mouse almıştım ve eski fareme sağlamlık testi yapmak istedim. 100 TL olduğu için ilk düşmede bozulacağını sanarken bu fareu bozmam 1 saatimi aldı. İlk olarak hafifçe yere attım, hiçbir şey olmadı. Birkaç kez daha gücü arttırarak fırlatınca çok şaşırdım. Sağlam olduğunu anladım. Sonra salonun bir duvarından diğer duvarına tüm gücümle fırlattım. Bu sefer tamamen gideceğini sanarken sadece sağ Click yerinden çıktı ve rahatça geri taktım. Farede tek bir iz bile yoktu.
Sonra kablosundan tutup mermere vurdum defalarca. Bu sefer makro tuşu yerinden çıktı ve bozuldu. Bu kadar şeyden sonra bir zahmet artık en son bu bozulayacak dedim ve fareyi çakmakla kablolara değdirmeden ısıttım. Ve ne oldu? Sadece 1 tane LED gitti. Çok saçma bir durum. Sonra kablosunu falan çekiştirdim. Tornavidayla arkasını açıp kablolarını çekiştirdim. Baktım mouse sapasağlam. Fareyi ilk ısıtıp sonra çekiçle tuşlarını falan sökmeye çalıştım bu sefer sağ Click çalışmıyordu ve sol Click yerinden çıkmıştı. Ve geri taktım. En son bozmak için son çare içini açıp çakmakla yaktım. Çok şaşırtıcı değil mi? Bunu Rival 3'e yapsam 3-4 dakikada giderdi. Çoğu mouse için de geçerli. Değişik bir deneyimdi. Mouse tavsiyesi değildir rezil bir mouse.
www.trendyol.com
Sonra kablosundan tutup mermere vurdum defalarca. Bu sefer makro tuşu yerinden çıktı ve bozuldu. Bu kadar şeyden sonra bir zahmet artık en son bu bozulayacak dedim ve fareyi çakmakla kablolara değdirmeden ısıttım. Ve ne oldu? Sadece 1 tane LED gitti. Çok saçma bir durum. Sonra kablosunu falan çekiştirdim. Tornavidayla arkasını açıp kablolarını çekiştirdim. Baktım mouse sapasağlam. Fareyi ilk ısıtıp sonra çekiçle tuşlarını falan sökmeye çalıştım bu sefer sağ Click çalışmıyordu ve sol Click yerinden çıkmıştı. Ve geri taktım. En son bozmak için son çare içini açıp çakmakla yaktım. Çok şaşırtıcı değil mi? Bunu Rival 3'e yapsam 3-4 dakikada giderdi. Çoğu mouse için de geçerli. Değişik bir deneyimdi. Mouse tavsiyesi değildir rezil bir mouse.
TURBOX TRX-108 Bundle Kablolu Klavye Mouse Mousepad RGB Kulaklık - Fiyatı, Yorumları
TURBOX TRX-108 Bundle Kablolu Klavye Mouse Mousepad RGB Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.