Turbox Trendyol hazır sistem alınır mı?

5 bine değil de 15'e toplarsın 2. elden oda senin yeteneklerine kalıyor tabii ki de.
Tabii. 2. el bence bir nimet sayılır. Zaten bilgisayarımı satmayı düşünüyorum. Monitör dahil. Bu nimetten başkaları da faydalansın.

Tabii. 2. el bence bir nimet sayılır. Zaten bilgisayarımı satmayı düşünüyorum. Monitör dahil. Bu nimetten başkaları da faydalansın.

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...0-16-gb-ram-gtx-1070-1tb-ssd-1231557501/detay bu ürünü alsan bile işini fazlasıyla gorur teker teker toplayacaktım bu sistemi gorunce mantıklı buldum attım 2. el biraz da risk işidir emek ve güven ister. Yaşayacağın herhangi bir sorunda bu forumdaki herhangi bir kişiyi sorumlu tutamazsın.
Monitor olarakta bu 2 ürünü bırakıyorum.

Bu fiyata alınır. Pazarlık yaparsanız daha güzel olur. 5K ya alınmaz diyen arkadaşlar 5knın ne kadar az bir para olduğunu tekrar sorgulayabilir. Ama bütçeniz daha yüksekse alınmaz.

Bu fiyata alınır. Pazarlık yaparsanız daha güzel olur. 5K ya alınmaz diyen arkadaşlar 5knın ne kadar az bir para olduğunu tekrar sorgulayabilir. Ama bütçeniz daha yüksekse alınmaz.
3000 civarına daha iyisini topladım dostum. Alınmaz bu bütçeye.

2K daha atsa AM4 sokete geçecek sistemin savunulacak bir tarafı yok bedavaya verseler evime sokmam.

2K daha atsa AM4 sokete geçecek sistemin savunulacak bir tarafı yok bedavaya verseler evime sokmam.

2K daha verip hangi kartı ve monitörü almayı planlıyorsun? Ha bir de bütçesi 5K ise alınır dedim daha yüksekse alınmaz dedim ona rağmen gülme emojisi atmışsınız ya .

3000 civarına daha iyisini topladım dostum. Alınmaz bu bütçeye.

3000 civarına monitörlü, RX550'den daha iyi kartlısını toplayamazsınız. Sadece RX550'ye 750 TL desen 2250 TL'ye monitör, RAM, işlemci, anakart, SSD, PSU, kasa alamazsın. Mantıklı konuşalım.

Monitör dahil demedim zaten.

Buna bakabilirsin. Ekstra olarak monitörleri çok pahalı şeyler sanma. Casper 900W gibi kıytırık monitörler 400 civarına bulunuyor. Ayrıca RX460 RX 550'den daha iyi bir kart.

Attığım anakartın sağ ram slotu çalışmıyormuş.
Buyur. 100 TL daha fazla verip sıkıntısızını bulabilirsin. Arka aynası da var.

Buyur. Örnek olsun diye atıyorum bu ilanları.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adında Turbox geçen hiçbir ürün alınmaz. Yeni konu açıp bütçenizi belirtirseniz, daha iyi öneriler yapılır diye düşünüyorum. Turbox kalitesiz marka olduğu için alınmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…