Bu işlemciye destek var mı bilmiyorum ama bende şu an FX-6300 var ve şu soğutucu ile kullanıyorum: Dark Freezer X96 90mm Fixed-RGB Fan Kule Tipi Soğutucu (DKCCX96) | Teknobiyotik cidden çok iyi bir fan ben bayramda ek indirimle 150TL'ye almıştım 4 bakır borulu bir fana göre çok ucuz ve kaliteli herkese tavsiye ederim.
Bu işlemciye destek var mı bilmiyorum ama bende şu an FX-6300 var ve şu soğutucu ile kullanıyorum: Dark Freezer X96 90mm Fixed-RGB Fan Kule Tipi Soğutucu (DKCCX96) | Teknobiyotik cidden çok iyi bir soğutucu ben bayramda ek indirimle 150TL'ye almıştım 4 bakır borulu bir soğutucuya göre çok ucuz ve kaliteli herkese tavsiye ederim.
Bu arada forumu ilk kullanmaya başladığımda Athlon 3000G alacaktım ama ileriye dönük değil diye vaz geçtim, bütçe artırarak daha iyisini toplayacağım. Yüksek grafik oyunları oynamazsın diye düşünüyorum, çok performans bekleme. FPS oyunlarını açar ama Valorant CS:GO gibi.
Bu arada forumu ilk kullanmaya başladığımda Athlon 3000G alacaktım ama ileriye dönük değil diye vazgeçtim, bütçe artırarak daha iyisini toplayacağım. Yüksek grafik oyunları oynamazsın diye düşünüyorum, çok performans bekleme. FPS oyunlarını açar ama Valorant CS:GO gibi.
Sıfır / ikinci el ürünler, uygun fiyatları, çeşitli seçenekleri ve S-Param Güvende ile satma / satın alma fırsatları ile alışverişte ilk adres sahibinden.com'da