Particle Cannon Hectopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 2.645 Çözümler 23 16 Ağustos 2023 #11 Achlyis dedi: Haklı olduğumu ben de biliyorum C4 bomba üreticisinin Turbox olduğunu biliyor muydunuz ? Genişletmek için tıkla... Hayır lakin Turbox çöp ne olursa olsun almayın diyorlar ya eğer eski bir sistemde eksik parça varsa o parça yerine alınabilir diyorum ben de. muadilleri eğer sarı sitede aynı paraysa niye 2. ele o parayı vereyim ki ?
Achlyis dedi: Haklı olduğumu ben de biliyorum C4 bomba üreticisinin Turbox olduğunu biliyor muydunuz ? Genişletmek için tıkla... Hayır lakin Turbox çöp ne olursa olsun almayın diyorlar ya eğer eski bir sistemde eksik parça varsa o parça yerine alınabilir diyorum ben de. muadilleri eğer sarı sitede aynı paraysa niye 2. ele o parayı vereyim ki ?
medet63 Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #12 Mirza Kaplan dedi: Turbox isimli nitrojen tüpü bile alınmaz. O sistemi almayın, bütçe belirtin o bütçeye göre en iyisini önerelim. Genişletmek için tıkla... geç cevap veriyorum kusura bakmayın önereceğiniz 12 bini gecmesse iyi olur
Mirza Kaplan dedi: Turbox isimli nitrojen tüpü bile alınmaz. O sistemi almayın, bütçe belirtin o bütçeye göre en iyisini önerelim. Genişletmek için tıkla... geç cevap veriyorum kusura bakmayın önereceğiniz 12 bini gecmesse iyi olur