Turbox TX45 sistem Valorant kaldırır mı?

Ciddi mi yazdınız bilmiyorum ama Valorant resmi açabilirsiniz herhalde i7 860 benden büyük işlemcidir

Ciddi yazdım izleyip görebilirsin. İşlemci en azından benden genç olduğuna göre Valorant açabilir. Hatta elimde bu işlemciden de yaşlı LGA 775 sistem var oda açıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşlemci tamam diyelim, peki ya PSU? Yarım saate patlarsa?

İşlemci tamam diyelim, peki ya PSU? Yarım saate patlarsa?
Dostum ben sistemi övdüm mü? Dedim ki aradığın tek soru Valorant açmaksa evet açar. Bunun neresini idrak edemiyorsunuzda mevzuyu nerelere çekiyorsunuz bende bunu anlayamıyorum. Hele öteki, Kendisi Turbox sistem bakmış almak için şimdi gelmiş işlemci benden yaşlı. Sosyal 'de milyon tane Turbox almayın gönderisi olmasına rağmen arkadaş halen Turbox sistemi atıyor diyor ki Valorant açarmı. Teknik olarak aradığı sorunun cevabını verdim.

Raze'in bombası olarak kullanabilirsiniz.

Çanta yolda D: Konuya gelirsek asla yapılmaması gereken 3. şey Izoly ve Turbox almaktır. O fiyata 2. el GTX 1660 + monitörlü sistem toplarsınız. Not : burada kesin veremiyorum fakat derin araştırma ile bulma şansınız var. Hiç olmazsa gtx 970 alıp kullanın izoleden daha fazla performans vereceği kesin.

Son düzenleme:
İdrak edemediğimizi nereden çıkardın bilmiyorum ama kimse sistemi övdün demedi ve sana bir şey de demedim.

Ben fikrimi söyledim i7 860 eski bir işlemci açmayacağını düşündüm, ki mevzuyu nereye çektik sadece açamayacağını söyledim konudan sapmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…