Turbox TX5977 sistem alınır mı?

VC9

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. Pazarama bu sistem alınır mı? 28 K'ya veya önerdiğini başka sistem var mıdır? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Bilen kişiler yazsın.

Öneri sistem olarak bilen arkadaşlar yardımcı olur ama attığınız sistem asla alınmaz. 28K bütçeyle daha iyi sistemler alınır. En basitinden daha uyguna 5060 sistem alırsınız.

Turbox, Izoly gibi markalardan uzak durun. Size Turbox satıp kendilerine ASUS'tan, MSI'dan sistem topluyorlar.

Öneri sistem olarak bilen arkadaşlar yardımcı olur ama attığınız sistem asla alınmaz. 28K bütçeyle daha iyi sistemler alınır. En basitinden daha uyguna 5060 sistem alırsın
Reis açık konuşmak gerekirse pc den çok anlayan biri değilim hayatım boyunca ps oynadım ilk pc'm olacak bende bunu alma taraftarı değilim babama danısıyorum babama güzel kasalar gösterdim ama bu 32 gb ram ,1 tb depolama adamı cabzediyor buraya danışmak istedim cevabın için teşekkürler.

Bunu alırsan paranı çöpe atmakla aynı şeye denk geliyor.
Haklısın hocam önerdiğin kasa var mıdır 25-30 k fiyat bandında.

hocam 32 gb 1 tb bilinmeyen marka koyuyular bu fiyata daha iyisini daha güçlüsünü dizersiniz araştırmadan almayın yada bilen birisine.

Turbox, Izoly gibi markalardan uzak durun. Size Turbox satıp kendilerine ASUS'tan, MSI'dan sistem topluyorlar
Önerdigin sistem var mıdır reis.

hocam 32 gb 1 tb bilinmeyen marka koyuyular bu fiyata daha iyisini daha güçlüsünü dizersiniz araştırmadan almayın yada bilen birisine.
Çevremde bilen birisi var denmez ondan buraya danışdım, önerdiğiniz sistem varsa diye yazmak istedim.

Aga attığın linklerde değişiklik yapmamı gerektiren parçalar varmıdır anlıyor musun o işlerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…