reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 19 Aralık 2020 #31 Lyrinx dedi: GT 730 olduğuna göre 720P Low ayarlarda 15 FPS alır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ah Turbox bizi düşünüp Cyberpunk oynattırıyor ucuz fiyata. muleka40 dedi: Tüh be i5 çıktı. i7 olan vardı o Cyberpunk oynatıyor onu aldırsaydın keşke. Genişletmek için tıkla... 300 TL fazla verememiş. APU alsa böyle sıkıntı kalmayacaktı göreceğiz bekliyorum.
Lyrinx dedi: GT 730 olduğuna göre 720P Low ayarlarda 15 FPS alır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ah Turbox bizi düşünüp Cyberpunk oynattırıyor ucuz fiyata. muleka40 dedi: Tüh be i5 çıktı. i7 olan vardı o Cyberpunk oynatıyor onu aldırsaydın keşke. Genişletmek için tıkla... 300 TL fazla verememiş. APU alsa böyle sıkıntı kalmayacaktı göreceğiz bekliyorum.
Masalpuffy Centipat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek öğrenci 19 Aralık 2020 #32 Olay olduğunda haber alabilir miyim çok merak ettim.
Mercheng Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 1.693 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Bilmem 19 Aralık 2020 #33 Lyrinx dedi: GT 730 olduğuna göre 720P Low ayarlarda 15 FPS alır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Turbox olduğuna göre oyunun play tuşuna tıkladığında otomatik olarak itfaiye gelip evi söndürür.
Lyrinx dedi: GT 730 olduğuna göre 720P Low ayarlarda 15 FPS alır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Turbox olduğuna göre oyunun play tuşuna tıkladığında otomatik olarak itfaiye gelip evi söndürür.
muleka40 Kilopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.716 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaldırım Mühendisi 19 Aralık 2020 #34 Lyrinx dedi: GT 730 olduğuna göre 720P Low ayarlarda 15 FPS alır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hacı oyunu açacakları zaman haber versinler ülkeyi boşaltalım.
Lyrinx dedi: GT 730 olduğuna göre 720P Low ayarlarda 15 FPS alır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hacı oyunu açacakları zaman haber versinler ülkeyi boşaltalım.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 19 Aralık 2020 #35 Eğer bilgisayarın çöp olduğunu anlayınca sizden yardım isterse; Deyin.
M myfikirler Hectopat Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 323 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekstil 19 Aralık 2020 #36 muleka40 dedi: Kesinlikle bak i7 860 GT 730-40 olan bir modeldir (başka modelleri yok zaten :=)) Genişletmek için tıkla... Geçen ay benim çocuğun arkadaşının ailesi aldı. Işıklı mışıklı görüntüsüne aldanıyor. i7 ve 16 gb ram olması gözünde büyüyor. SSD bile yok.
muleka40 dedi: Kesinlikle bak i7 860 GT 730-40 olan bir modeldir (başka modelleri yok zaten :=)) Genişletmek için tıkla... Geçen ay benim çocuğun arkadaşının ailesi aldı. Işıklı mışıklı görüntüsüne aldanıyor. i7 ve 16 gb ram olması gözünde büyüyor. SSD bile yok.
muleka40 Kilopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.716 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaldırım Mühendisi 19 Aralık 2020 #37 hadwiger dedi: Eğer bilgisayarın çöp olduğunu anlayınca sizden yardım isterse; Deyin. Genişletmek için tıkla... Napim.
hadwiger dedi: Eğer bilgisayarın çöp olduğunu anlayınca sizden yardım isterse; Deyin. Genişletmek için tıkla... Napim.
Sapphire1525 Kilopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 5.010 Makaleler 4 Çözümler 20 19 Aralık 2020 #38 reddline dedi: https://www.hepsiburada.com/turbox-...5-monitor-masaustu-bilgisayar-p-HBV00000BLMAE Bilgisayardan anlamayan biri olsam ben de bunu alırım. Her şey var göz boyama var, rakamlar büyük. Yorumlar çok iyi. Genişletmek için tıkla... Bu sistem tam bilgisayardan hiç anlamayanlar için harbiden. Hocam oyun testi yaptığında buraya yazın. Merak ediyorum sonunu.
reddline dedi: https://www.hepsiburada.com/turbox-...5-monitor-masaustu-bilgisayar-p-HBV00000BLMAE Bilgisayardan anlamayan biri olsam ben de bunu alırım. Her şey var göz boyama var, rakamlar büyük. Yorumlar çok iyi. Genişletmek için tıkla... Bu sistem tam bilgisayardan hiç anlamayanlar için harbiden. Hocam oyun testi yaptığında buraya yazın. Merak ediyorum sonunu.
Camila Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 3.469 Makaleler 12 Çözümler 3 19 Aralık 2020 #39 reddline dedi: https://www.hepsiburada.com/turbox-...5-monitor-masaustu-bilgisayar-p-HBV00000BLMAE Bilgisayardan anlamayan biri olsam ben de bunu alırım. Her şey var göz boyama var, rakamlar büyük. Yorumlar çok iyi. Genişletmek için tıkla... DVD yok hocam alınmaz bu. HDD 5400 devir bu arada
reddline dedi: https://www.hepsiburada.com/turbox-...5-monitor-masaustu-bilgisayar-p-HBV00000BLMAE Bilgisayardan anlamayan biri olsam ben de bunu alırım. Her şey var göz boyama var, rakamlar büyük. Yorumlar çok iyi. Genişletmek için tıkla... DVD yok hocam alınmaz bu. HDD 5400 devir bu arada
reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 19 Aralık 2020 #40 hadwiger dedi: Eğer bilgisayarın çöp olduğunu anlayınca sizden yardım isterse; Deyin. Genişletmek için tıkla... Ben napabilirim ki zaten gitsin iade etsin. Alırlarsa tabi. Eski attığım mesajları yıldızlamıştım onları atarım artık.
hadwiger dedi: Eğer bilgisayarın çöp olduğunu anlayınca sizden yardım isterse; Deyin. Genişletmek için tıkla... Ben napabilirim ki zaten gitsin iade etsin. Alırlarsa tabi. Eski attığım mesajları yıldızlamıştım onları atarım artık.