Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.204 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 16 Ocak 2024 #32 umut.3264 dedi: Hocam Turbox öyle olabilir ama Izoly değil bence çünkü Izoly N12X var bende PSU'dan ses gelmesi dışında mis gibi çalışıyor 4.5 yıldır GTA 5 Forza Horizon 5 açtım bir sıkıntıda yaşamadım Genişletmek için tıkla... GT740 ile Forza Horizon 5 açmak büyük başarı. Ama ne olursa olsun o fiyata daha kaliteli sistem toplanabilirken yüzüne bakılmaz.
umut.3264 dedi: Hocam Turbox öyle olabilir ama Izoly değil bence çünkü Izoly N12X var bende PSU'dan ses gelmesi dışında mis gibi çalışıyor 4.5 yıldır GTA 5 Forza Horizon 5 açtım bir sıkıntıda yaşamadım Genişletmek için tıkla... GT740 ile Forza Horizon 5 açmak büyük başarı. Ama ne olursa olsun o fiyata daha kaliteli sistem toplanabilirken yüzüne bakılmaz.
U umut.3264 Centipat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 854 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #33 Captain Levi dedi: GT740 ile Forza Horizon 5 açmak büyük başarı. Ama ne olursa olsun o fiyata daha kaliteli sistem toplanabilirken yüzüne bakılmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten pişman oldum aldığıma bozulmasını bekliyorum nereye kadar dayanırsa dayansın sonradan 15 b 20 b TL'ye sistem toplayacağım
Captain Levi dedi: GT740 ile Forza Horizon 5 açmak büyük başarı. Ama ne olursa olsun o fiyata daha kaliteli sistem toplanabilirken yüzüne bakılmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten pişman oldum aldığıma bozulmasını bekliyorum nereye kadar dayanırsa dayansın sonradan 15 b 20 b TL'ye sistem toplayacağım