Turbox work Team H16C anakart için işlemci ve GPU önerisi

ibram pro

Picopat
Daha fazla  
Turbox work Team H16C anakart alacağım fakat hangi işlemciyi alsam da uyar karar veremedim. İşlemci Intel i3 almayı düşünüyorum fakat olur mu bilmiyorum. Bir de ekran kartı önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen H61C’niz var. 3. nesil Intel işlemci destekler, i7 3770 alın. Bana soracak olursanız sistemi satın veya hazır mı aldınız? Aynı hatayı ben yaptım, anakartın ses çipi 8 ayda yandı.
O sisteme masraf yapılmaz. Çin'de merdiven altı üretim ile kendi markalarını basan Türk şirketi.

Muhtemelen H61C'niz var. 3. nesil Intel işlemci destekler, i7 3770 alın. Bana soracak olursanız sistemi satın veya hazır mı aldınız? Aynı hatayı ben yaptım, anakartın ses çipi 8 ayda yandı.
O sisteme masraf yapılmaz. Çin'de merdiven altı üretim ile kendi markalarını basan Türk şirketi.

Peki hocam Intel i3 2100 almayayım mı şimdi?

Peki hocam Intel i3 2100 almayayım mi şimdi.

Hayır Chrome da 10 FPS verir en düşük i5 3470 veya 3570 serisi alınız.
Tavsiyem (i7 3770 3. nesil olan) 1 ila 2 lira arasında bulursunuz uyguna.
Neler yapacağınızı beriltmediniz ondan ötürü bu modelleri önerdim.

Lütfen Turbox almayınız, adi markadır. 2. el ASUS, MSI, gıga markalarına bakın, aynı fiyata vardır.

Lütfen Turbox almayınız, adi markadır. 2. el ASUS, MSI, gıga markalarına bakın, aynı fiyata vardır.

Hocam 1 tane buldum ASUS P8H61 M LX, uygun mudur?

Gözün kapalı alabilirsin. Bütçen 3. nesillere yetiyorsa al gitsin. O anakarta i7-3770 tak, ekran kartı alacaksan en düşük MSI, ASUS vb. 1050 Ti 4G al, keyfine bak, oyna.

İlanı at istiyorsan bakayım durumuna. elden alacaksan port girişlerini test et, zaten bir sorun da yoktur.

Gözün kapalı alabilirsin. Bütçen 3. nesillere yetiyorsa al gitsin. O anakarta i7-3770 tak, ekran kartı alacaksan en düşük MSI, ASUS vb. 1050 Ti 4G al, keyfine bak, oyna.

İlanı at istiyorsan bakayım durumuna. elden alacaksan port girişlerini test et, zaten bir sorun da yoktur.
Hocam, sizin dediğiniz gibi destekliyormuş. Ben baktım, biraz araştırdım, hatta yeterli olacakmış. Fakat ben bunu alacağım ya, takacağım, bir sıkıntı falan yaşatmaz değil mi hocam?

Hocam sizin dediğiniz gibi destekliyormuş ben baktım biraz araştırdım hatta yeterli olacakmış fakat ben bunu alacağım ya takacağım bir sıkıntı falan yaşatmaz değil mi hocam.

Dediğin anakarta en iyi işlemciyi takar ve uyumlu, sorunsuz kullanırsın. BIOS vs. kurulması gerekiyorsa kur, istersen güncelleme de yap. Tavsiyem, bir sıkıntısı olmadıkça yapmaman. Takarken dikkatli oturt, yeter. Pinlere zarar verme, aksi halde kartı hasar verirsin, görüntü gelmez.

Dediğin anakarta en iyi işlemciyi takar ve uyumlu, sorunsuz kullanırsın. BIOS vs. kurulması gerekiyorsa kur, istersen güncelleme de yap. Tavsiyem, bir sıkıntısı olmadıkça yapmaman. Takarken dikkatli oturt, yeter. Pinlere zarar verme, aksi halde kartı hasar verirsin, görüntü gelmez.
Tamamdır hocam teşekkür ederim, saol. Allah senden razı olsun hocam

Hocam sizin dediğiniz gibi destekliyormuş ben baktım biraz araştırdım hatta yeterli olacakmış fakat ben bunu alacağım ya takacağım bir sıkıntı falan yaşatmaz değil mi hocam.

Tamam dır hocam teşekkür ederim sağ ol Allah senden razı olsun hocam.

Rica ederim ne demek sorun olursa tekrardan konu aç yardımcı oluruz, iyi günler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı