Turbox WorkTeam H61C kaç GB RAM destekliyor?

Kaan Yusuf57

Hectopat
Daha fazla  
Turbox WorkTeam H61C anakart aldım. 16 GB olduğunu düşünüyordum fakat anakartın kullanım kılavuzunda 8 GB yazmışlar internette her yerde 16 GB yazıyor hangisi doğru? Elimde şu an 16 GB RAM yok, deneyemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Turbox WorkTeam H61C anakart aldım. 16 GB olduğunu düşünüyordum fakat anakartın kullanım kılavuzunda 8 GB yazmışlar internette her yerde 16 GB yazıyor hangisi doğru? Elimde şu an 16 GB RAM yok, deneyemiyorum.
Kesinlikle ama kesinlikle iade edin bir daha da turbox dragos izoly rampage james donkey gibi markalardan ürün almayın.

Kesinlikle ama kesinlikle iade edin bir daha da Turbox Dragos Izoly Rampage James Donkey gibi markalardan ürün almayın.

Reis biliyorum haklısın Turbox gibi alınmayacak markalar var, ama ben zorunlu kaldığımdan aldım ikinci el alacaktım bu sefer 700-800 TL en kötüsü.

Kesinlikle ama kesinlikle iade edin bir daha da Turbox Dragos Izoly Rampage James Donkey gibi markalardan ürün almayın.

Benim gibi bir arkadaş da sormuş sosyalde, birkaç kişi 16 GB olduğunu söylemiş ama emin olamadım sormak istedim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…