Turbox'u bilinçli bir şekilde aldım ve memnunum

Beyler belki bütçesi az diye ve alması gerektiği için aldı. Niye kızgın atıyorsunuz?

Tamam anlıyorum. Kötü olduğunu biliyorum. Şu şartlarda yapabilecek pek bir şey yok.

Kötü demiyorum 3000 TL'ye ondan daha iyi toplayanlar var forumda demek istiyorum hatta bu konuda bile topladılar iy kötü yine aldığı parçalar dandik olmazdı demek istiyorum sağlık olsun.

Kötü demiyorum 3000 TL'ye ondan daha iyi toplayanlar var forumda demek istiyorum hatta bu konuda bile topladılar iy kötü yine aldığı parçalar dandik olmazdı demek istiyorum sağlık olsun.

Yapacak bir şey yok. Belki EBA için lazım.

Yapacak bir şey yok. Belki EBA için lazım.

Yapacak bir şey yok onu biliyorum ama EBA için de lazım olsa 3000 TL paranın ona verilmeyeceği düşünüyorum sadece oyun amaçlı söylemiyorum bilgisayar alınca sadece oyun oynayacağı anlamına da gelmiyor o toplayacağı bilgisayarda EBA'ya girerdi. Yapacak bir şey yok dediğim gibi uzatmanın da bir manası yok.

Hocam acaba bana dün akşam olan şey size olsa ne olurdu?

Öncelikle geçmiş olsun. Bende hiç öyle bir olay olmasa da birçok kez elektrik aniden gidip geldi,şalterler attı ( bir çok kez) ve trafo patladı. Ama hiçbir şey olmadı.

Hocam beki PSU'nun yeterli olduğu nereden anlaşılır? Merak ettim hiç PC'min aniden kapandığı falan olmadı.

Son düzenleme:
Hocam konu açılalı bir ay olmadıki?
Ayrıca bombadır patlayabilir o PC. Benden söylemesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…