Merhaba, ceza yediğim için cevap yazamadım öncelikle birkaç ay sonra PSU patlar ya da FPS düşmesi yaşarsın diyenler için söyleyeyim ben PC'yi alalı aylar oldu ve hiçbir sorunla karşılaşmadım benim için üzülenlere teşekkürler ama ben PC'den gayet memnunum dediğim gibi deneyip düşük FPS aldığım oyun olmadı ve kasa ışıklı diye çok iyi olduğunu düşünenlerden değilim. Kasa çok ısınmıyor bu arada. Sorularınız varsa dalga geçmeden sorarsanız sevinirim iyi akşamlar hepinize.
Merhaba, ceza yediğim için cevap yazamadım öncelikle birkaç ay sonra PSU patlar ya da FPS düşmesi yaşarsın diyenler için söyleyeyim ben PC'yi alalı aylar oldu ve hiçbir sorunla karşılaşmadım benim için üzülenlere teşekkürler ama ben PC'den gayet memnunum dediğim gibi deneyip düşük FPS aldığım oyun olmadı ve kasa ışıklı diye çok iyi olduğunu düşünenlerden değilim. Kasa çok ısınmıyor bu arada. Sorularınız varsa dalga geçmeden sorarsanız sevinirim iyi akşamlar hepinize.
En ucuz Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci özelliklerini incele, 2.033,79 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Gigabyte H410M S2 Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD fiyatlarını Akakçe ile takip et! Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
Zalman T7 Mid Tower Fanlı ATX Bilgisayar Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 1.194,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hocam ben kendi sistemim olan R3 3100, GTX 950 barındıran sistemimi ortalama 7,90 Dolar/TL kurunda 3000 lira bazında aldım. Vergi oranları sene boyu düşmedi hocam.