Merhaba arkadaşlar, kendime bir VPN kurmak istiyorum; o yüzden bir sunucu satın alacağım. Turhost adlı siteden sanal sunucu almayı planlıyorum. Sanal sunucu ile VPN kurulabilir mi ve turhost güvenilir midir? İlginiz için teşekkürler.
Güvenilir fakat VPN için neden bu kadar pahalı bir firmayı kullanıyorsun? Netvay'dan en düşük paketi al, ubuntu'yu seç, sunucu açılınca putty ile bağlanıp tailscale kur. ChatGPT'den yardım alarak ilerleyebilirsin bilmiyorsan SSH kullanmayı.
Güvenilir fakat VPN için neden bu kadar pahalı bir firmayı kullanıyorsun? Netvay'dan en düşük paketi al, Ubuntu'yu seç, sunucu açılınca PuTTY ile bağlanıp tailscale kur. ChatGPT'den yardım alarak ilerleyebilirsin bilmiyorsan SSH kullanmayı.
100 Dolar'a dedicated yerine VDS alacak olmana mı, 500MB bile RAM kullanımı olmayan VPN scripti için 64GB RAM'li VDS almana mı tepki versem bilemiyorum.
100 Dolar'a dedicated yerine VDS alacak olmana mı, 500 MB bile RAM kullanımı olmayan VPN scripti için 64 GB RAM'li VDS almana mı tepki versem bilemiyorum.
Aylık 100 dolar verip kendi VPN'ini kurana kadar git güvenilir bir VPN kullan daha iyi. Proton yıllık 900 lira. Gidip Mullvad yıllık alsan 60 dolara geliyor. Üstüne o kadar uğraşacaksın.