Çözüldü Turhost SSL Sertifikası Çakışması

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
287
Yer
İstanbul
Paylaşılan Hosting paketlerinde birden çok sitenin SSL sertifikasına sahip olması bazı karışıklıklara neden olabiliyor. Turhost da böyle bir sorun yaşanmasına sebep oldu fakat sorunu kısa sürede düzelttiler.

Bu esnada meydana gelen karışıklıktan dolayı böyle bir hata alabilirsiniz:

Kod:
LISANSSIZ KULLANIM: frpnet.net

Lisans icin iletisim

Kemal CIZOGLU -> 541 790 50 13

Wordpressinizin calismamasi durumunda lutfen plugin klasorunden EsenWp-Google-Etiketcisi klasorunu sliniz.

Öte yandan bir başka nokta da Hosting firmalarının müşterilerine sundukları PHP sürümleri. Her ne kadar müşteriler bu konuda bilinçli olmasa da Turhost gibi firmaların artık güvenlik desteği bile olmayan PHP 5.4 gibi sürümlerin kullanılmaması yönünde müşterilerini bilgilendirmesi daha doğru olacaktır.

Sorunlar hızlı çözülüyor. Bu güzel. Lakin güncellemeler ve HTTPS gibi Google'ın artık Ocak 2017 itibariyle yavaştan itelediği gelişmeler de daha iyi takip edilmeli ve müşteriler bilgilendirilmeli.

Son düzenleme:
10 yıldır Turhost ile çalışıyorum. Hosting konusunda her türlü desteği hızlıca veriyorlar. Bu tür ufak tefek sıkıntılar olsa da oldukça iyiler. Çeşitli hosting firmalarıyla da çalıştım ve Turhost'tan çok memnun olduğum için 10 yıldır onlarla çalışıyorum. Bu tür problemler olsa da "Biz karışmayız," diyen bir firmadan ziyade "Hemen çözelim," yaklaşımıyla ilgileniyorlar ve hemen de çözüyorlar. Turhost'u öneririm.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı