Turizm işletmeciliği okunur mu?

461962

Hectopat
Daha fazla  
İstanbul medeniyet üniversitesinde turizm okumayı planlıyorum. Sizce turizm okunur mu? Alternatif seçenek olarak önerebilecğiniz bölümler var mı? Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba @461962. Bölüm güzel görünüyor ama İstanbul Medeniyet Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümü Tuzla-Orhanlı Kampüsünde bulunuyor yani merkeze uzak bir yerdedir. İstanbul Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümü daha mantıklı görünüyor. İstanbul Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümü İktisat Fakültesinde yer alıyor diye biliyorum yani Beyazıt Kampüsünde bulunuyor.

bölümün iş olanağı hakkında bir fikriniz var mı ? çoğu kişi işssiz kalırsın diyerek beni derin düşüncelere sokuyor alternatif seçenek arıyorum bir süredir. Ama okumakta istiyorum kararsız kaldım.

Otel, acente, ve restoranlarda çalışma imkânınız var diye biliyorum.

Son düzenleme:
Tavsiye etmiyorum çünkü yabancı dil bildiğiniz sürece oteller genelde diplomaya bakmıyor. Açık öğretim fakültesinden okunabilecek bölüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…