Yol yaptı yol Hectopat Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 395 1 Kasım 2017 #1 Merhaba arkadaşlar... Hızımı bir ölçeyim dedim ve bu sonuçlar çıktı download hızım bence iyi ama tam bilemedim. Sizin yorumlarınızı bekliyorum Son düzenleyen: Moderatör: 1 Kasım 2017
Merhaba arkadaşlar... Hızımı bir ölçeyim dedim ve bu sonuçlar çıktı download hızım bence iyi ama tam bilemedim. Sizin yorumlarınızı bekliyorum
Yol yaptı yol Hectopat Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 395 1 Kasım 2017 #3 archilles33 dedi: Eki Görüntüle 265292 Genişletmek için tıkla... Amaç? Soruya cevap değil hava atmak galiba... İnternet hızım çok yüksek falan demeye çalışıyorsan bir de ODTÜ'nün internet hızınada bak sen. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Kasım 2017
archilles33 dedi: Eki Görüntüle 265292 Genişletmek için tıkla... Amaç? Soruya cevap değil hava atmak galiba... İnternet hızım çok yüksek falan demeye çalışıyorsan bir de ODTÜ'nün internet hızınada bak sen.
M Mr.Acar Ziyaretçi 2 Kasım 2017 #4 archilles33 dedi: Eki Görüntüle 265292 Genişletmek için tıkla... Tamam havanı attın, şimdi yürü git... @Yol yaptı yol internetiniz Türkiye standartllarında ama Upload hızı biraz düşük. Paketiniz nedir AKK bitmiş galiba. Ama kısacası fena değil. Aylık ne kadar ödeme yapıyorsunuz?
archilles33 dedi: Eki Görüntüle 265292 Genişletmek için tıkla... Tamam havanı attın, şimdi yürü git... @Yol yaptı yol internetiniz Türkiye standartllarında ama Upload hızı biraz düşük. Paketiniz nedir AKK bitmiş galiba. Ama kısacası fena değil. Aylık ne kadar ödeme yapıyorsunuz?
RealtimeUfuk Megapat Katılım 23 Aralık 2015 Mesajlar 419 Yer Beylikdüzü, İstanbul 2 Kasım 2017 #5 Türk Telekom kullanıyorum bende 12-13 mbps download 0.66-0.70 arası upload hızım var. Yakında bulunduğum konumdan taşınacağım ve TürkNet'e geçmeyi düşünüyorum.
Türk Telekom kullanıyorum bende 12-13 mbps download 0.66-0.70 arası upload hızım var. Yakında bulunduğum konumdan taşınacağım ve TürkNet'e geçmeyi düşünüyorum.
Yol yaptı yol Hectopat Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 395 2 Kasım 2017 #6 Silinen üye dedi: Tamam havanı attın, şimdi yürü git... @Yol yaptı yol internetiniz Türkiye standartllarında ama Upload hızı biraz düşük. Paketiniz nedir AKK bitmiş galiba. Ama kısacası fena değil. Aylık ne kadar ödeme yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... AKK yeni doldu. Paketim TTNET ultra net limitsiz paketi. Aylık 55 TL ödüyorum
Silinen üye dedi: Tamam havanı attın, şimdi yürü git... @Yol yaptı yol internetiniz Türkiye standartllarında ama Upload hızı biraz düşük. Paketiniz nedir AKK bitmiş galiba. Ama kısacası fena değil. Aylık ne kadar ödeme yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... AKK yeni doldu. Paketim TTNET ultra net limitsiz paketi. Aylık 55 TL ödüyorum
S Speedportal Hectopat Katılım 29 Ekim 2017 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2017 #7 80-90 MS 2.45 Dowload 0.47 Upload
M Mr.Acar Ziyaretçi 2 Kasım 2017 #8 Yol yaptı yol dedi: AKK yeni doldu. Paketim TTNET ultra net limitsiz paketi. Aylık 55 TL ödüyorum Genişletmek için tıkla... Fena değil. Peki AKK'den önce hızınız kaç? Ve AKK'niz kaç GB?
Yol yaptı yol dedi: AKK yeni doldu. Paketim TTNET ultra net limitsiz paketi. Aylık 55 TL ödüyorum Genişletmek için tıkla... Fena değil. Peki AKK'den önce hızınız kaç? Ve AKK'niz kaç GB?
Yol yaptı yol Hectopat Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 395 2 Kasım 2017 #9 Silinen üye dedi: Fena değil. Peki AKK'den önce hızınız kaç? Ve AKK'niz kaç GB? Genişletmek için tıkla... 75 GB ve pardon dostum yanlış yazmışım AKK yeni yenilendi olacaktı
Silinen üye dedi: Fena değil. Peki AKK'den önce hızınız kaç? Ve AKK'niz kaç GB? Genişletmek için tıkla... 75 GB ve pardon dostum yanlış yazmışım AKK yeni yenilendi olacaktı
M Mr.Acar Ziyaretçi 2 Kasım 2017 #10 Yol yaptı yol dedi: 75 GB ve pardon dostum yanlış yazmışım AKK yeni yenilendi olacaktı Genişletmek için tıkla... AKK'li hali mi bu? Artık AKK bittiğinde hızlar 16 Mbps oluyor. Sizinki biraz eski galiba. AKK bittiğinde durumlar ne oluyor. 55 TL'ye daha iyi paketler bulunuyor.
Yol yaptı yol dedi: 75 GB ve pardon dostum yanlış yazmışım AKK yeni yenilendi olacaktı Genişletmek için tıkla... AKK'li hali mi bu? Artık AKK bittiğinde hızlar 16 Mbps oluyor. Sizinki biraz eski galiba. AKK bittiğinde durumlar ne oluyor. 55 TL'ye daha iyi paketler bulunuyor.