Yol yaptı yol Hectopat Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 395 2 Kasım 2017 #11 Silinen üye dedi: AKK'li hali mi bu? Artık AKK bittiğinde hızlar 16 Mbps oluyor. Sizinki biraz eski galiba. AKK bittiğinde durumlar ne oluyor. 55 TL'ye daha iyi paketler bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Dostum şöyle bir şey de var alt yapım en yüksek 13 14 arası destekliyor
Silinen üye dedi: AKK'li hali mi bu? Artık AKK bittiğinde hızlar 16 Mbps oluyor. Sizinki biraz eski galiba. AKK bittiğinde durumlar ne oluyor. 55 TL'ye daha iyi paketler bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Dostum şöyle bir şey de var alt yapım en yüksek 13 14 arası destekliyor
fearlesshuman Hectopat Katılım 28 Nisan 2014 Mesajlar 731 Makaleler 4 Çözümler 5 2 Kasım 2017 #13 Silinen üye dedi: AKK bittikten sonra ne alem? Genişletmek için tıkla... Konuyu açan arkadaş büyük ihtimalle 16Mbps paket kullanıyor. AKK'den sonra hızı 5Mbps'ye düşüyordur. Her ne kadar Türknet kullandığım için AKK olmasa da altyapı çok kötü olduğu için en fazla 8-10 Mbps alabiliyorum.
Silinen üye dedi: AKK bittikten sonra ne alem? Genişletmek için tıkla... Konuyu açan arkadaş büyük ihtimalle 16Mbps paket kullanıyor. AKK'den sonra hızı 5Mbps'ye düşüyordur. Her ne kadar Türknet kullandığım için AKK olmasa da altyapı çok kötü olduğu için en fazla 8-10 Mbps alabiliyorum.
Yol yaptı yol Hectopat Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 395 2 Kasım 2017 #14 Neyse arkadaşlar İnternet hızım kötü mü yani benim?
fearlesshuman Hectopat Katılım 28 Nisan 2014 Mesajlar 731 Makaleler 4 Çözümler 5 2 Kasım 2017 #15 Fiber, kablo ve VDSL'e göre düşük. ADSL'e göre fena değil.