Turk Telekom Abonelik İptali Nasıl Yapılır?

64502

Kilopat
Makaleler
5
Türk Telekom taahhütüm bitti. Yenilemek istediğimde 35 Mbps hıza 115 lira istediler 24 ay taahhüt ile. TürkNet'te 75 Mbps'a kadar hız alabileceğim paket taahhütsüz 95 lira olduğu için ona geçmek istiyorum. Abonelik iptalimi en kolay nasıl yapabilirim?

Not: Caddede oturuyorum ve santrale 100 metre uzaklıktayım. TürkNet ile problem olacağını zannetmiyorum.

Türk Telekom taahhütüm bitti. Yenilemek istediğimde 35 Mbps hıza 115 lira istediler 24 ay taahhüt ile. TürkNet'te 75 Mbps'a kadar hız alabileceğim paket taahhütsüz 95 lira olduğu için ona geçmek istiyorum. Abonelik iptalimi en kolay nasıl yapabilirim?

Not: Caddede oturuyorum ve santrale 100 metre uzaklıktayım. TürkNet ile problem olacağını zannetmiyorum.

Olmaz zaten sorun falan. Bildiğim kadarıyla bölge müdürlüğünden iptal ediliyor. Dilekçe vermeniz gerekecek.
Bizim taahhüt bitecek. Ben bilmiyorum pek babam ilgileniyor ama taahhüt bitince iptal oluyor galiba.

Maalesef öyle olmuyor keşke öyle olsa. Dilekçe veriliyor.

Taahhüt bitti ise direkt iptal edin sonucta bir anlaşmanız kalmamış. Bende iptal ettirmek istiyordum taahhüt devam ediyor diye 700 TL civarinda bir cayma bedeli çıkardılar. Geçişle uğraşmayın bence direkt iptal ettirip TürkNet veya super Online'ye geçin. Fiber varsa tahminim 90 TL gibi bir ucrete 100 Mbps alırsınız.

Öncelikle TurkNet ile görüşün, onlarda abonelik başlattığınızda Türk Telekom aboneliğinizin iptalini direkt onlar yapabiliyor, siz Telekom'la hiç muhattap olmuyorsunuz ve hiç uğraşmıyorsunuz (ben 2 yıl önce bu şekilde geçmiştim).

Ama şimdi sistem değişmişse ve Turknet bu konuda yardımcı olmuyorsa, imzalı iptal dilekçenizi ve kimlik fotokopinizi 0(312) 306 07 16 numaralı Türk Telekom numarasına faks olarak göndermeniz yeterli. Eğer teslim etmeniz gereken modem, Tivibu kutusu vb. bir cihaz yoksa Telekom müdürlüğüne gitmenize gerek kalmıyor.

Fesih İşlemleri Hakkında > İnternet > Türk Telekom
https://bireysel.turktelekom.com.tr...K-TELEKOM-EVDE-İNTERNET-İPTAL-TALEP-FORMU.PDF

Müşteri hizmetleri ıslak imza falan diyince ailem uğraşmak istemediği için 35 Mbps 115 TL şeklinde taahhüt yeniledik. İnternet hızımla ilgili bir sıkıntım yoktu, fazla para çıkmaması için TürkNet'e geçiş istiyordum. Kendileri bilir. Teşekkürler herkese.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı