Turk Telekom download, upload ve hat hızı

bugra9999

Decapat
Arkadaşlar Türk Telekom interneti kullanıyorum. Hız testini 3 ayrı cihazda yaptım. Telefonumun hızı hepsinden yüksek geldi. Ethernet ile Wifi arasında hız farkı göremedim laptopta. Son olarak hat hızıma bakarak net hızımı yorumlayabilir misiniz?

Ethernet: ETH.png

Wifi: WF.png
İphone: İP.png
Hat hızı: Yeni Bit Eşlem Resmi.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Net hızından kastettiğiniz maksimum alabileceğiniz internet hızı ise 56mps hız alabilirsiniz fakat bu değeri sağlıklı bir şekilde alamama ihtimaliniz var. Ama 35mps hızı düzgün bir şekilde alabilirsiniz.
Eğer kullandığınız pakete göre aldığınız değeri soruyorsanız gayet düzgün bir şekilde alıyorsunuz. Kullandığınız pakette 24mps zaten.
Net hızından kastettiğiniz maksimum alabileceğiniz internet hızı ise 56mps hız alabilirsiniz fakat bu değeri sağlıklı bir şekilde alamama ihtimaliniz var. Ama 35mps hızı düzgün bir şekilde alabilirsiniz.
Eğer kullandığınız pakete göre aldığınız değeri soruyorsanız gayet düzgün bir şekilde alıyorsunuz. Kullandığınız pakette 24mps zaten.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı