Turk Telekom İnternet Kısıtlaması

troyn666

Kilopat
Haftasonu internetim borcumdan dolayı kesildi ve bugün açtırdım. Açtırdığımdan beri birçok garip hata ile karşılaşıyorum. Öncelikle İnternet Explorer'da bağlantı var ile yok arasında birçok siteye girmiyor. Metin 2 ve Knight Online gibi oyunlarda güncellemelerin yapıldığı ekranda internet bağlantısı gelmiyor. Ayrıca Steam'den hiçbir şey indiremiyorum. Sanki kısıtlanmış internet gibi. Sorunun bilgisayarımdan olmadığından emin olmama rağmen sistem geri yüklemesi yaptım ama sorun hala aynı, yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Modem arayüzüne girip gelen paket boyutunu kontrol eder misin? Borcun olduğunda 128kbps veriyorlar. Belki sistemde o düzeltilmemiştir. Arayıp hızlıca halledebilirsin.

Şu adımları uygulayın;

1-TT Müşteri hizmetlerini arayın sorunu bildirin yüksek ihtimalle çözülür.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2-Bu sorun genelde mobil veri kullanılırken meydana gelir çözümüde şu dur:
Online işlemler>Ayarlar>Güvenli internet ayarları>Aile korumasını kapat yada kaldır seçeneğini işaretleyip 10 dakika bekleyin sorun düzelecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…