B biowre1 Hectopat Katılım 5 Kasım 2016 Mesajlar 68 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2020 #1 "Packet loss" sorunu yaşıyorum TTNET kullanıcısıyım tahmin edeceğiniz üzere müşteri temsilcileri ya da teknik servisler konuyu anlamıyor daha uzun süre taahhütüm var bunun ile ilgili yargı yoluna başvursam hattı iptal ettirebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Şubat 2020
"Packet loss" sorunu yaşıyorum TTNET kullanıcısıyım tahmin edeceğiniz üzere müşteri temsilcileri ya da teknik servisler konuyu anlamıyor daha uzun süre taahhütüm var bunun ile ilgili yargı yoluna başvursam hattı iptal ettirebilir miyim?
yaschares Kilopat Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 427 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2020 #2 Dostum nasıl bir çözüm yolu izledin? Bilgisayara atmadığım format denemediğim ayar kalmadı, meğerse problem buymuş. Ne yapmalıyız?
Dostum nasıl bir çözüm yolu izledin? Bilgisayara atmadığım format denemediğim ayar kalmadı, meğerse problem buymuş. Ne yapmalıyız?
swarch Femtopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2020 #3 bende yaşıyorum bu sorunu tavsiyeniz var mı arkadaşlar çözebildinizmi?