"turkce-yama.com" güvenilir midir?

Her yamanın sayfasında virüstotal taramasını koymuşlar güvenilir indirebilirsiniz.

@Hiroo, yorum yapmak için yorum yapmayın. Arkadaş da buraya soruyor işte, kullanan var mı, sıkıntılı bir site mi diye.

Dediğim gibi oradan buradan toplanmış yamaları sitelerine yüklemişler herhangi bir sıkıntı yok yayımcı gibi düşenebilirsiniz o siteyi.

Ben elimden geldiğince .exe uzantılı veya installer'lı yamaları indirmemeye çalışıyorum. Oyunun içine atılacak .txt dosyası olan yamalar var. O tür yamalardan bulabilirseniz daha güvenli olur.

@Hiroo, VirusTotal'ini incelemeden net bir yorum yapmak yanlış olur. Arkadaş VirusTotal'i gönderirse inceleyelim.

Ben elimden geldiğince .exe uzantılı veya Installer'lı yamaları indirmemeye çalışıyorum. Oyunun içine atılacak .txt dosyası olan yamalar var. O tür yamalardan bulabilirseniz daha güvenli olur.

Bazı yamalar setup gerektiriyor hocam.
@Hiroo, VirusTotal'ini incelemeden net bir yorum yapmak yanlış olur. Arkadaş VirusTotal'i gönderirse inceleyelim.

Sitelerinde mevcut her yamanın sayfasına VirusTotal sonuçlarını paylaşmışlar. Bazılarını kontrol ettim sorunsuz gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…