R Renux02 Centipat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Temmuz 2021 #1 Merhaba ben bu siteye bakıyordum hiçbir şey indirmedim siteye bakarak virüs kapmak mümkün mü? Kolay gelsin. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2021
Merhaba ben bu siteye bakıyordum hiçbir şey indirmedim siteye bakarak virüs kapmak mümkün mü? Kolay gelsin.
Devrim Artun Temel Centipat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 381 Yer Düzce Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ortaokul Öğrenciliği 2 Temmuz 2021 #2 Babasının hayrına Türkçe yama yazmaz kimse. Ben olsam güvenmem.
irfanumut Kilopat Katılım 28 Şubat 2017 Mesajlar 831 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer System 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Visual Graphics Designer 2 Temmuz 2021 #3 Renux02 dedi: Merhaba ben bu siteye bakıyordum hiçbir şey indirmedim siteye bakarak virüs kapmak mümkün mü? Kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Evet virüs içiren bir site Recep bey rehberi var zaten ona bir bakın derim.
Renux02 dedi: Merhaba ben bu siteye bakıyordum hiçbir şey indirmedim siteye bakarak virüs kapmak mümkün mü? Kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Evet virüs içiren bir site Recep bey rehberi var zaten ona bir bakın derim.
3 384311 Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 5.826 Makaleler 6 Çözümler 20 2 Temmuz 2021 #4 Renux02 dedi: Merhaba ben bu siteye bakıyordum hiçbir şey indirmedim siteye bakarak virüs kapmak mümkün mü? Kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Siteye bakarak virüs girmez.
Renux02 dedi: Merhaba ben bu siteye bakıyordum hiçbir şey indirmedim siteye bakarak virüs kapmak mümkün mü? Kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Siteye bakarak virüs girmez.
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.527 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 2 Temmuz 2021 #5 Bu site güvenilir bir yama sitesidir. Şahsen uzun yıllardır burayı kullanıyorum ve bir sorununu görmedim. irfanumut dedi: Evet virüs içiren bir site Recep bey rehberi var zaten ona bir bakın derim. Genişletmek için tıkla... Onu türkçeyamaci sitesi için söylemişti.
Bu site güvenilir bir yama sitesidir. Şahsen uzun yıllardır burayı kullanıyorum ve bir sorununu görmedim. irfanumut dedi: Evet virüs içiren bir site Recep bey rehberi var zaten ona bir bakın derim. Genişletmek için tıkla... Onu türkçeyamaci sitesi için söylemişti.
R Renux02 Centipat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Temmuz 2021 #6 İndirmedim dedim ama, yanlış anladınız galiba sadece site bir bakayım dedim. Zaten indirmezdim virüs olayından bıkan ve sinir olan bir kişiyim eğer tekrar kaparsa bu PC başlarım böyle işe siteye baktığımızda da kaparsak Chrome silek daha iyi.
İndirmedim dedim ama, yanlış anladınız galiba sadece site bir bakayım dedim. Zaten indirmezdim virüs olayından bıkan ve sinir olan bir kişiyim eğer tekrar kaparsa bu PC başlarım böyle işe siteye baktığımızda da kaparsak Chrome silek daha iyi.