5h13ld Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 1.711 Çözümler 10 21 Kasım 2023 #11 Erdym dedi: Diyemem çünkü yama direk yok link bozuk ama sizin için 2 tane buldum belki işinize yarar sinnerclownu çok kullanmıştım Eternights Türkçe Yama [swat] Eternights TR Yama Selamun Aleyküm Kolay gelsin, Sinnerclownceviri ailesinin türkçe yamalarının kalitesi takdire şayan ve Eternights oyunun türkçe yama yapılmasını tarafınıza rica ediyorum. sinnerclownceviri.com İki tane buldum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ilk link açılmıyor benden kaynaklı olabilir sanırım ikincisi de hüsran bekleyeceğiz o zaman.
Erdym dedi: Diyemem çünkü yama direk yok link bozuk ama sizin için 2 tane buldum belki işinize yarar sinnerclownu çok kullanmıştım Eternights Türkçe Yama [swat] Eternights TR Yama Selamun Aleyküm Kolay gelsin, Sinnerclownceviri ailesinin türkçe yamalarının kalitesi takdire şayan ve Eternights oyunun türkçe yama yapılmasını tarafınıza rica ediyorum. sinnerclownceviri.com İki tane buldum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ilk link açılmıyor benden kaynaklı olabilir sanırım ikincisi de hüsran bekleyeceğiz o zaman.