Turkcell 100 Mbps paket nasıldır?

Cemil1973

Hectopat
Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar. ben Turkcell'in 10Mbps limitsiz internetini kullanıyorum. taahhütümün bitmesine yaklaşık 60 gün kaldı. başka bir pakete geçmek istiyorum. malum bu internet evde 4 kişiye yetmiyor."Turkcell Fiber 100 Mbps Hız Şenliği Kampanyası" bu internete geçmeyi düşünüyorum sizce nasıldır değer mi?
Bilen ya da zaten almış birisi var mıdır? Beni bilgilendirebilir mi? VDSL modemi kaç paraya veriyorlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
O fiber altyapılar için olan bir paket. Altyapın Turkcell fiber destekliyorsa çok rahat kullanabilirsin. Altyapın VDSL Telekom altyapısı ise 130 TL yine kullanabilirsin 100 Mbps ama desteklemesi gerek altyapının.

Uploadı düşük Gibi geldi bana.

Upload hızı nerede gözüküyor hocam, ben göremedim de yardımcı olur musunuz?

Daha fazla bilginin olduğu tarafta 5 upload yazıyor. Bu kadar paraya az gibi. Sizin yerinizde olsam TurkNet ya da speednet düşünürdüm.

O fiber altyapılar için olan bir paket. Altyapın Turkcell fiber destekliyorsa çok rahat kullanabilirsin. Altyapın VDSL Telekom altyapısı ise 130 TL yine kullanabilirsin 100 Mbps ama desteklemesi gerek altyapının.

Turkcell'in fiber sorgula kısmında fiber alt yapım var diye gözüküyor.

Bende bir arkadaşım o pakete geçti diye sordum o da yaklaşık 10 Mbps upload alıyor şu an.

Sizin attığınız la benim attığım paket farklı gözüküyor hocam. Bu içinde TV+ olan versiyonu ben TV+ kullanmayacağım.

Son düzenleme:
Bilen ya da zaten almış birisi var mıdır? Beni bilgilendirebilir mi? VDSL modemi kaç paraya veriyorlar?
VDSL modem için farklı mıdır bilmem ama fiber kullanıyordum. Modemi satmıyorlar, kiralıyorlar ve aboneliğini sonlandırırsan onlara geri götürüyorsun. Modemin aylık kullanım ücreti 8 tl. Büyük ihtimalle pakette yazan fiyata dahildir.

Evet altında yazıyor zaten ama ben anlamamıştım anlattığınız için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…