Turkcell 16Mbps internette 0.3 hız alıyorum

Yaxi1

Decapat
Turkcell limitsiz 16Mbps yalın ADSL kampanyasında 3-5MBPS download, 0.3-5MBPS upload alıyorum.
Kampanyaya katılmadan önce müşteri hizmetlerini aradık ve bulunduğumuz yerdeki alt yapının çok güçlü olduğunu söylediler.
Bundan önce birkaç kez sitenin alt yapısı(kablolar vb) gözden geçirilmiş ve hiçbir sorun olmadığı görülüyor.
Bir şey indirirken 1.4Mbps üstüne asla çıkmıyor, genelde saniyede 140-500KBPS arası alıyor.

Bu durumda ne yapmalıyım?

Mbps ile MB/S aynı şey değildir. 16Mbps internet teorik olarak 2MB/S indirir. Kayıplar düşünüldüğünde 1.4MB/S normal bir hız.

Hız düşüyor hep 1.4MB/S kalmıyor demişsiniz. Duruma bakabilmemiz için modem arayüzüne girip hat değerlerini atabilir misiniz ?

Merhaba, bence direk müşteri hizmetlerini arayın. Eğer taahhütünüz yoksa iptal ettirmek istediğinizi söyleyin. Eğer taahhütünüz varsa ben hızımdan memnun değilim lütfen gerekeni yapın gibisinden söyleyersen yardımcı olabilirler.

O kısımlara nasıl ulaşacağım, 192.168.1.1 ile girdim ve giriş yaptım fakat devamında neler yapmam gerekiyor

Bir şey indirirken en fazla 1.8MB/s gibi hız görürsün, arada sapma olarak 2MB/s görürsün.

Modeme gelen hız değerlerini paylaş.
Bir şey indirirken en fazla 1.8MB/s gibi hız görürsün, arada sapma olarak 2MB/s görürsün.

Modeme gelen hız değerlerini paylaş.

O kısımlara nasıl ulaşacağım, 192.168.1.1 ile girdim ve giriş yaptım fakat devamında neler yapmam gerekiyor
^^

Giriş yaptığın yerden bir görüntü at.
@SunSet

Dosya Ekleri

• Osx3kih.png
    9,8 KB · Görüntüleme: 72
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…