Turkcell 20 Mbps upload tarifesi

Makaleler
5
Yer
Marsilya
Bugün arkadaşım dolaşırken görmüş. Turkcell şu an 20 Mbps upload veriyor fakat 1 Eylül'e kadar geçerli diye yani 1 Eylül'den sonra bu kampanya kalkacak mı? Yoksa fiyatımı değişecek? Ve ben şu an Turkcell'den olumlu sonuç alsam altyapı bağlatırsam 1 Eylül'e kadar bağlanır mı sizce yoksa genelde uzun mu sürüyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün arkadaşım dolaşırken görmüş. Turkcell şu an 20 Mbps upload veriyor fakat 1 Eylül'e kadar geçerli diye yani 1 Eylül'den sonra bu kampanya kalkacak mı? Yoksa fiyatımı değişecek? Ve ben şu an Turkcell'den olumlu sonuç alsam altyapı bağlatırsam 1 Eylül'e kadar bağlanır mı sizce yoksa genelde uzun mu sürüyor?

Büyük ihtimalle fiyatı yükselecek.

• Kampanya 01.09.2020 tarihine kadar geçerlidir.
  • Kampanyadan, mevcut Turkcell Fiber İnternet müşterileri yararlanabilir.
  • Fiber internet hizmeti Turkcell fiber altyapısının bulunduğu bölgelerde sunulabilmektedir.
  • Belirtilen fiyatlara tüm vergiler dahildir.
  • Kampanyada belirtilen fiyatlar 24 aylık abonelik taahhüdü verilmesi halinde geçerlidir.
Başvurular 1 Eylül'e kadar devam ediyor. 24 aylık taahhüt verdiğiniz takdirde ise 24 ay boyunca 150 liradan bu kampanyaya sahip oluyorsunuz.

Fiber altyapının 1 Eylül'e kadar çekilebileceğini soruyorsun değil mi?

Hem o bir de bu tarife 1 Eylül'de gidecek mi?
  • kampanya 01.09.2020 tarihine kadar geçerlidir.
  • Kampanyadan, mevcut Turkcell fiber internet müşterileri yararlanabilir.
  • Fiber internet hizmeti Turkcell fiber altyapısının bulunduğu bölgelerde sunulabilmektedir.
  • Belirtilen fiyatlara tüm vergiler dahildir.
  • kampanyada belirtilen fiyatlar 24 aylık abonelik taahhüdü verilmesi halinde geçerlidir.
Başvurular 1 Eylül'e kadar devam ediyor. 24 aylık taahhüt verdiğiniz takdirde ise 24 ay boyunca 150 liradan bu kampanyaya sahip oluyorsunuz.

1 Eylül'den sonrada devam ediyor mu genelde böyle kampanyalar baktım başka kampanyalara hep 1 Eylül diyor.

Hem o bir de bu tarife 1 Eylül'de gidecek mi?
1 Eylül'den sonra uzatıp uzatmamak Turkcell'e bağlı. Siz başvurursanız, 24 ay boyunca kullanabilirsiniz. Sadece yeni aboneler bunu alamaz. Sorun yok. Evinize kısa süre içerisinde bağlanır altyapınız varsa. Binanızda altyapı yoksa gelmesi aylar, yıllar sürebiliyor. Mahallenizde veya karşı binada varsa daha kısa tabii ki.

1 Eylül'den sonra uzatıp uzatmamak Turkcell'e bağlı. Siz başvurursanız, 24 ay boyunca kullanabilirsiniz. Sorun yok. Evinize kısa süre içerisinde bağlanır altyapınız varsa. Binanızda altyapı yoksa gelmesi aylar, yıllar sürebiliyor. Mahalllenizde veya karşı binada varsa daha kısa tabii ki.

Altyapı için bomba yağmuruna tutuyorum her yerden.

Altyapı için bomba yağmuruna tutuyorum her yerden.
Mahallenizde altyapı mevcut mu? İmza isteyebiliyorlar. Yeterli kişi varsa da çalışmalara başlıyorlar. Turkcell'in planlamalarına bağlı. Şehrinizde veya ilçenizde yoksa da imzanın pek faydası olmaz.

Mahallenizde altyapı mevcut mu? İmza isteyebiliyorlar. Yeterli kişi varsa da çalışmalara başlıyorlar. Turkcell'in planlamalarına bağlı. Şehrinizde veya ilçenizde yoksa da imzanın pek faydası olmaz.

Bulunduğum mahallede her diarede Superonline fiberi var bir bizim müstekil "sitede" yok.
Turkcell bu upload değerini sol altyapısında olan müşterilerine veriyor. Altyapınızda sol yoksa kullanamazsınız.

Onun için her yerden bomba yağmuruna tutuyorum. Altyapı olmadıktan sonra bende biliyorum kullanamıyacağımı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı