3 317678 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 3.377 Çözümler 29 30 Mayıs 2020 #41 Ağ adaptörünüz nedir? Ben 75 Mbps'lik internetten 45 alabiliyorsam seviniyorum, sizinki 200'ü rahatça alıyor. Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps. www.speedtest.net
Ağ adaptörünüz nedir? Ben 75 Mbps'lik internetten 45 alabiliyorsam seviniyorum, sizinki 200'ü rahatça alıyor. Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps. www.speedtest.net
gsbs1995 Megapat Katılım 25 Eylül 2016 Mesajlar 290 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2020 #42 Rutreid dedi: İnanan inandı zaten inanmasalar da bir zararı yok bana. İndireceğimi indirdim. Eki Görüntüle 577579 Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps. www.speedtest.net Genişletmek için tıkla... Nülifer ilçesi mi?
Rutreid dedi: İnanan inandı zaten inanmasalar da bir zararı yok bana. İndireceğimi indirdim. Eki Görüntüle 577579 Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps. www.speedtest.net Genişletmek için tıkla... Nülifer ilçesi mi?