Steam Turkcell 25Mbps internet ile Steam'de indirme duruyor

KARA1964

Hectopat
Steam'de oyun indirirken saniyede 2.5MB ile 3.5MB arası değişiyor. Normalde dün bilgisayara format attım interneti açıp kapadım bir de ama oyunu indirirken bir süre sonra internet feci şekilde yavaşlıyor hatta duruyor diyebiliriz. Fotoğrafta 2.5KB/sn iken şu an mesela 0b/sn yazıyor. Steam'i açıp kapadığım zaman eski haline gelip tekrardan normal hızda indiriyor ama mesela 1 saat geçince duruyor. Tekrar dediğim gibi indirmiyor 0b/sn yazıyor.

İndirme bölgesi Türkiye İstanbul bu arada.

İndirme sunucusunu değiştirmeyi dene.

Bence Steam bozuk. Epic, Xbox, EA App, Origin gibi uygulamalarda tam hızda indirme yapıyorum ki internet hızım 500 mbit, hiçbir problem yaşamıyorum. Steam'de sunucuyu değiştirsem de fayda etmiyor. Aşağı yukarı 40 dakikada Epic'ten RDR2 indirebilirken, Steam'den 1.5 saatte GTA V indiriyorum.

İnternet servis sağlayıcın nedir?

İnternet servis sağlayıcın nedir?
Şu anda Türk Telekom kullanıyorum fakat daha önce YAPA altyapısında Turknet, Superonline da kullandım Steam hep aynıydı. Farklı cihazlarda da kullandım sonuç değişmedi bana göre. Bildim bileli indirmelerde sıkıntı var yani. Sağlayıcı tarafında bir problem olduğunu düşünmüyorum çünkü 500 yazıyorum ama aslında aldığım değer 580 civarı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…