Turkcell 28 gün kala cayma bedeli çıkar mı?

hsn4335

Picopat
Daha fazla  
Merhaba dün Turkcell'den Vodafone faturasıza geçmek için bayiden başvuru yaptım. Hat 2 gün içinde açılır dediler. Turkcell taahhüdün bitmesine bugün itibarıyla 28 gün var. Bu ayın faturası kesilmiş 22 Mayıs son ödeme günü. İlk sorum taahhüdün bitmesine 28 gün kaldığı için Turkcell cayma bedeli çıkarır mı? 2.sorum faturayı hemen ödemem mi lazım yoksa biraz bekletsek olur mu? Teşekkürler.

Merhaba dün Turkcell'den Vodafone faturasıza geçmek için bayiden başvuru yaptım. Hat 2 gün içinde açılır dediler. Turkcell taahhüdün bitmesine bugün itibarıyla 28 gün var. Bu ayın faturası kesilmiş 22 Mayıs son ödeme günü. İlk sorum taahhüdün bitmesine 28 gün kaldığı için Turkcell cayma bedeli çıkarır mı? 2.sorum faturayı hemen ödemem mi lazım yoksa biraz bekletsek olur mu? Teşekkürler.
Ben de bu sorunun cevabını merak ediyorum benim taahhütümün bitmesine 36 gün var. Gidip Turkcell bayisine sormuştum son fatura gelmeden geçerseniz cüzi bir miktar çıkar dedi taahhüt bitmeye yakın olduğu için. Taahhüt bitmeden 5-6 gün önce işlemleri başlatın dedi ama onun da bir garantisi yok şöyle ki bu sefer de gecikirse taahhütsüz fiyattan ne kadar kullanırsanız o kadar ücret yansır dendi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı