Turkcell 3G VINN Windows 8.1 Programı

Makaleler
9
Daha fazla  
8 de böyle bir problem yoktu. 8.1' geçtiğimde ilk başta kurunca sorun çıkmıyor. Sonra aradan 1 hafta falan geçiyor uygulama açılırken error code 1026 diye hata çıkıyor. Dns değiştiriyorum kayıt edilmiyor.
Çözümü olan varsa yardım edebilir mi veya bu konuyu Turkcell'e nasıl iletebilirim. Hataları giderip yeni bir güncelleme geliştirmeleri için ?
Teşekkürler :)

Windows 8.1 işletim sistemim, E171G model VINN kullanmaktayım. Seninkiyle aynı model muhtemelen. VINN ile beraber gelen eski sürümünü kullanmaktayım ve şuana kadar hiç bir sorun yaşamadım. Hatta 2.2.5 e az önce yükselttim. Herhangi bir hata almadım ama geri kaldıracağım birazdan eski klasik görünümü daha hoş.

Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı Sizde varolan sürümü Program ekleden kaldırıp benim upluoadladığım sürümü kullanın. Sorunun devamı halinde başka bir nedeni olabilir, ona göre araştırırız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı