berat3636 Kilopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 6.860 Çözümler 15 Yer kars Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Nisan 2023 #1 Bu cihazın tüm işlevleri tam olarak nedir? Turkcell 4.5G Turbo VINN WiFi Mobil Hotspot Turkcell 4.5G Turbo VINN WiFi Mobil Hotspot MW70VK detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com
Bu cihazın tüm işlevleri tam olarak nedir? Turkcell 4.5G Turbo VINN WiFi Mobil Hotspot Turkcell 4.5G Turbo VINN WiFi Mobil Hotspot MW70VK detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com
Marco van Basten Hectopat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 445 Çözümler 1 Yer Sicilian Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sicilian Mafia 12 Nisan 2023 #2 4.5 hat satın alıyorsunuz paket gibi internet alıp bu cihaza takıp istediğini yerde kullanıyorsunuz bir nevi modem işlevi görüyor.
4.5 hat satın alıyorsunuz paket gibi internet alıp bu cihaza takıp istediğini yerde kullanıyorsunuz bir nevi modem işlevi görüyor.
berat3636 Kilopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 6.860 Çözümler 15 Yer kars Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Nisan 2023 #3 Marco van Basten dedi: 4.5 hat satın alıyorsunuz paket gibi internet alıp bu cihaza takıp istediğini yerde kullanıyorsunuz bir nevi modem işlevi görüyor. Genişletmek için tıkla... Bunu bende biliyordum fakat tam olarak detayları bilmiyorum. Örneğin Micro SD kart girişi neden var?
Marco van Basten dedi: 4.5 hat satın alıyorsunuz paket gibi internet alıp bu cihaza takıp istediğini yerde kullanıyorsunuz bir nevi modem işlevi görüyor. Genişletmek için tıkla... Bunu bende biliyordum fakat tam olarak detayları bilmiyorum. Örneğin Micro SD kart girişi neden var?
Yadigar PC Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 882 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: İntel i5-11400f, Soğutucu: ID-COOLING SE-214-XT, Ekran Kartı: Sapphire Pulse RX 6700 10 GB, RAM:16 GB DDR4 3200 MHZ T-FORCE VULCAN Z RED 8GBx2, Anakart:ASUS PRIME H510M-E DDR4 mATX 1200p, SSD: 512 GB APACER M.2 PCIe SSD, Kasa: CORASIR SPEC-05, PSU: CORSHAIR CV650 80+ BRONZE Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #4 berat3636 dedi: Bunu bende biliyordum fakat tam olarak detayları bilmiyorum. Örneğin Micro SD kart girişi neden var? Genişletmek için tıkla... 2. SIM olarak kullanmak için.
berat3636 dedi: Bunu bende biliyordum fakat tam olarak detayları bilmiyorum. Örneğin Micro SD kart girişi neden var? Genişletmek için tıkla... 2. SIM olarak kullanmak için.
berat3636 Kilopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 6.860 Çözümler 15 Yer kars Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Nisan 2023 #5 Yadigar PC dedi: 2. SIM olarak kullanmak için. Genişletmek için tıkla... Epey de çok pahalı bir cihaz ile karşılaştırdım şimdi ve şu sonuca ulaştım, sanırım Micro SD kart ile dosya paylaşmak için.
Yadigar PC dedi: 2. SIM olarak kullanmak için. Genişletmek için tıkla... Epey de çok pahalı bir cihaz ile karşılaştırdım şimdi ve şu sonuca ulaştım, sanırım Micro SD kart ile dosya paylaşmak için.